Comeback Peter Gillis: ‘Haal die afschuwelijke man van de TV’😲😱

Peter Gillis staat al tijden niet in een positief daglicht, dit wegens de vermeende m!shandeling van zijn partner Nicol Kremers.

Toch is Massa is Kassa weer te zien op de televisie en het nieuwe seizoen is gisteren dan ook weer van start gegaan.

In eerste instantie ontkent het stel in augustus dat er iets is gebeurd, echter geven ze later toe dat er ‘een incident in de privésfeer’ heeft plaatsgevonden.

Binnenkort met Gillis zich verantwoorden voor de rechter. Inmiddels is al wel bekend dat hij zijn Nicol onder andere heeft gebeten op meerdere plekken.

Veel mensen begrijpen daarom ook niet waarom Peter Gillis weer op de buis te zien is in Massa is Kassa. Hoe is het mogelijk?

‘Massa is Kassa’ had volgens heel veel mensen nooit mogen terugkeren op televisie. Talpa trekt zich alleen weinig aan van de mening van velen.

Op Twitter ging het zoals gewoonlijk los. Zo schrijft iemand: “Haal die afschuwelijke man van de TV, wie hem er heeft opgezet is daardoor met hetzelfde sop overgoten!!!

Kijkers hekelen tv-comeback Peter Gillis: ‘Beloon hem niet’. Iemand anders schrijft “Om ouderwets te kotsen.

HOE laag kan je als Omroep SBS6 zakken om aandacht te besteden aan het volgevroten gezwel #petergillis #massaiskassa een varken met losse handjes…?!”

Over de auteur

Scroll naar boven