Collega zanger klapt uit de school over Marco Borsato: ‘Dat kon echt niet door de beugel’😲😌

Inmiddels weet heel Nederland wel dat het niet zo heel erg goed gaat met Marco Borsato. Hij speelt onder andere een hoofdrol in het verhaal rondom The Voice of Holland.

Hij heeft een aang!fte aan zijn broek hangen wegens 0nzedelijk gedrag, echter blijft hij volhouden dat de aantijgingen niet kloppen.

In het begin bleef zijn inmiddels ex-vrouw Leontine achter hem staan en ook kreeg hij de steun van veel collega’s.

Inmiddels zijn we al maanden verder en zijn er nog maar weinig mensen die de zanger steunen, velen hebben afstand van hem genomen.

Heel af en toe wordt hij nog gespot in het openbaar, onlangs nog op de tribune bij een voetbalwedstrijd op de tribune met zijn oudste zoon.

Leontine lijkt haar leven weer opgepakt te hebben en geniet vooral van leuke uitstapjes met haar vriendinnen en kinderen.

Collega zanger George Baker geeft in weekblad Party een openhartig interview over het wangedrag rondom de bn’ers van de afgelopen tijd. Ook Marco Borsato komt aan bod.

In het interview zegt George Baker er het volgende over: “Er zal heus wel het één en ander zijn gebeurd, dat lijdt bijna geen twijfel.

In mijn carrière heb ik dingen gezien waarvan ik dacht: dat kon echt niet door de beugel. Macht corrumpeert: de één kan er goed mee omgaan en de ander maakt er misbru!k van…

Auteur

Scroll naar boven