Claudio (63) is verliefd op Semie (25): ‘Bij hem kan ik mezelf zijn’

sjpg

Er heeft zich een opmerkelijke ontwikkeling voorgedaan in de liefdeslevens van Claudio Spilatro (63 jaar) en de 25-jarige Semie Atadja.

In 2017 hebben ze elkaar ontmoet via een dating-app, ondanks het leeftijdsverschil van 38 jaar. Dit heeft geleid tot een sterke en duurzame relatie.

Ze trekken zich weinig aan van eventuele kritiek over het grote leeftijdsverschil. Claudio benadrukt dat Semie absoluut geen ‘goudgraver’ is, zoals sommigen beweren.

Hij is ervan overtuigd dat haar genegenheid voor hem oprecht is en niet ingegeven wordt door financiële redenen.

Semie heeft zelf aangegeven dat ze de volwassenheidsnormen van mannen van haar eigen leeftijd vaak niet ontmoet.

Met reizen naar luxueuze bestemmingen en verblijven in prachtige hotels begon hun relatie, wat Claudio typeert als het vinden van de ideale, jonge en actieve partner die hij zocht.

Voor Semie draait de relatie echter om meer dan alleen materiële zaken; ze waardeert Claudio om zijn positieve karakter en probleemoplossend vermogen.

Semie is een fulltime influencer met ongeveer 500.000 volgers op social media.

Hoewel ze nog niet veel verdient met haar online activiteiten, werkt ze hard aan haar carrière en deelt ze enthousiast haar leven met haar publiek.


In weerwil van de sterke band tussen hen, ontvangen ze op internet negatieve reacties. Semie wordt vaak gebrandmerkt als ‘gold digger’ en Claudio wordt bekritiseerd vanwege het leeftijdsverschil.


Ze spreken openlijk over de aanvankelijke schok die de relatie teweegbracht bij Claudio’s dochter, ex-vrouw en Semie’s zussen. Maar zijn verheugd over de uiteindelijke steun die ze kregen.


Claudio en Semie laten zich niet intimideren door de meningen van anderen en blijven volop genieten van hun gezamenlijke tijd. Hun verhaal is een inspiratie die aantoont dat liefde geen grenzen kent en dat geluk mogelijk is, ongeacht leeftijd.


1. Haar zussen hebben het geaccepteerd want ze mogen mee op vakanties…
2. Ze is vooral blij dat ze alle vrijheid heeft
3. Voor Claudio is zij het meisje dat hij zocht…
4. Ze is uiteraard niet uit op zijn centjes…
5. Ze is nog jonger dan zijn dochter!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven