Catherine Keyl haalt uit: Dan kun je verwachten dat mensen ook niet soepel tegen jou zijn

Naar aanleiding van het weinig kritische interview van Beau van Erven Dorens met Gordon, heeft Catherine Keyl haar teleurstelling geuit over de reactie van Beau op de ontvangen kritiek.

Groot verdriet voor Catherine Keyl: ‘Ik zal hem ontzettend missen’

Zij beschouwde dit als een gemiste kans en een dieptepunt in Beau’s televisiecarrière, vooral gezien zijn reputatie van scherpe interviews met politieke figuren op de late avond van RTL 4.

Beau neemt het op voor Gordon in statement: ‘de bloedhonden ruiken ieder spoor’

Van Erven Dorens stelde geen kritische vragen over Gordons persoonlijke verantwoordelijkheid en de beschuldigingen die hij uitte tegen zijn ex, evenals het oprakelen van pijnlijke familiekwesties, wat Keyl teleurstelde.

Gordon laat van zich horen en bevestigt gerucht: ‘Ik ben zijn papa’

Keyl benadrukte dat zelfs in een lichter programma zoals ‘Casa di Beau’ ruimte moet zijn voor kritische vragen, vooral onder vrienden of bekenden, ondanks verdedigingen dat het meer entertainment dan journalistiek is.

Groot verdriet voor Catherine Keyl: ‘Ik zal hem ontzettend missen’

Er werd gesuggereerd dat er mogelijk vooraf afspraken zijn gemaakt tussen Beau en Gordon om bepaalde onderwerpen te vermijden. Dit vermoeden wordt ook gedeeld door mediakenner Victor Vlam.

Groot verdriet voor Catherine Keyl: ‘Ik zal hem ontzettend missen’

“Ik denk dat het afgesproken is met Gordon, dat die heeft gezegd: ‘Ik wil één keer mijn verhaal doen, maar dan niet beginnen met zeiken. Als dat wel gebeurt, ben ik weg.’ Zoiets zal het wel zijn geweest.”

Gordon woest op het OM en laat het er niet bij zitten: ‘Het kan niet waar zijn’

Van Erven Dorens werd bekritiseerd door Keyl, die zich afvroeg waarom hij niet zijn gebruikelijke durf toonde door toch een scherpe vraag te stellen. Zij gaf aan hoe zij het interview zou hebben benaderd.

Beau neemt het op voor Gordon in statement: ‘de bloedhonden ruiken ieder spoor’

Zij zou Gordon hebben uitgedaagd met vragen over zijn eigen fouten en de neiging om anderen te bekritiseren, terwijl hij zelf kritiek lijkt te vermijden.

Gordon komt in actie: ‘Mijn leven was de afgelopen maanden doordrenkt van angst’

De opmerking werd afgesloten met de uitleg dat Gordons zelfbeeld als slachtoffer ongegrond is, als gekeken wordt naar zijn eigen gedrag naar anderen toe.

Gordon laat het er niet bij zitten en haalt hard uit: ‘ik zal nooit breken’

Catherine Keyl benadrukte dat iemand die regelmatig anderen bekritiseert, ook kritiek van anderen kan verwachten.

Catherine Keyl haalt hard uit naar deze politica: ‘Geen enkel gevoel voor een ander’

“Gordon doet alsof hij een slachtoffer is, maar dat is natuurlijk niet terecht als je zelf altijd iedereen afbrandt. Dan kun je verwachten dat mensen ook niet soepel tegen jou zijn.”

Gordon onderweg naar familie in Nederland: ‘Zo ziet emotioneel en mentaal gebroken er uit’

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven