Blote Bridget krijgt vraag van fan: ‘Mag ik mij even aankleden’😱🤣

Tijdens haar vakantie heeft Bridget Maasland een wel héél bijzonder verzoek gekregen. Een fan wilde graag met haar op de foto, dit terwijl ze geen kleding aan had.

Samen met zoonlief Mees geniet presentatrice Bridget Maasland van een vakantie in Denemarken. Moeder en zoon ondernemen de leukste dingen en genieten dan ook volop.

Samen hebben ze een bezoek gebracht aan Legoland en gisteravond besloten ze te gaan zwemmen in het zwembad gelegen op hun vakantiepark.

Bridget wordt al gauw herkend. ,,Jij bent toch Bridget”, vraagt een fan aan haar, waarop Bridget ‘ja’ antwoordt. ,,Mag ik met je op de foto?”

De vraag is niet zo heel bijzonder voor Bridget daar ze deze al vaker gekregen heeft en uiteraard vindt de blondine het dan ook prima om met diegene op de foto te gaan.

Maar omdat ze geen kleren aan heeft, wil ze zich eerst aankleden. ,,Mag ik mij even aankleden?”, vraagt ze vervolgens. ,,Nee hoeft niet hoor”, antwoordt de fan.

De blondine krijgt met regelmaat hele nare opmerkingen van mensen op social media. Voor Bridget is het onduidelijk waarom deze mensen dit doen.

Zo nu en dan deelt de RTL-presentatrice foto’s van zichzelf op Instagram. Ze krijgt vele positieve reacties maar soms ook hele nare.

Bridget heeft het hier helemaal mee gehad en laat op Instagram weten: “Ik vind het schadelijk als dit naar jonge en of onzekere vrouwen wordt gestuurd.”

Ze heeft dan nu ook besloten om zo nu en dan deze ‘belachelijke comments’ te delen, dit in de hoop dat men daar iets van gaat leren.

Auteur

Scroll naar boven