Patty Brard bijna 30 jaar jonger geworden: ‘Ik laat me nog een paar keer behandelen’

Patty Brard vertelt in gesprek met Libelle openhartig over de maagverkleining die zij jaren geleden had gehad. Deze ingreep heeft haar leven in positieve zin veranderd.

Diva Patty Brard openhartig over haar obsessie: ‘Ik ben wel bang’

Naar eigen zeggen is ze door haar gewichtsverlies bijna dertig jaar jonger geworden. ‘Van de dokter moet ik me altijd afvragen: heb ik honger of ben ik gulzig?

Patty Brard moet van de zender verdwijnen: ‘John de Mol moet tegen haar optreden’

Als het gulzigheid is en je propt ‘t er toch in, weet je dat je diarree krijgt of ziek wordt, of allebei. Ik eet eerder te weinig dan te veel’, legt Patty uit.

Stampvoetende Patty Brard vertoont divagedrag: ‘Ze MOEST een ander plek’

In het gesprek met Libelle onthult Patty dat ze iedere ochtend nog met ‘verwondering’ haar spiegelbeeld bekijkt. ‘Sta ik voor de spiegel en denk ik:

Mega-schandaal: Hangt er een fikse schorsing boven het hoofd van Patty Brard?

O ja, zó zie ik er tegenwoordig uit. Ik heb bijna honderd kilo gewogen.’ Ze onderging de maagverkleining op het moment dat ze maar liefst 97 kilo woog.

Patty Brard (68) komt met ludieke actie om Eloise te steunen: ‘statement maken’

Op haar zestigste deed ze een test waarmee haar biologische leeftijd werd vastgesteld. ’74 was ik’, aldus Patty. ‘Nu ben ik 68 en is mijn biologische leeftijd 53. Ik ben bijna dertig jaar jonger geworden.

Patty Brard barst in tranen uit tijdens uitzending: ‘Dit is verschrikkelijk’

Dat is de beloning.’ Voelt Patty zich mooier dan voorheen? ‘Natuurlijk. Net als veel vrouwen vond ik het niet leuk om zo dik te zijn. Ik zit nu zo veel beter in mijn vel.’

Patty Brard barst in tranen uit tijdens uitzending: ‘Dit is verschrikkelijk’

Het is geen geheim dat Patty wel eens een bezoekje brengt aan de plastische chirurg en velen beweren dan ook dat ze er daarom zo uitziet.

Groot schandaal Patty Brard: ‘Een bron die huiverig is om het te delen!’

Patty is hier duidelijk over: ‘Ik laat me maar een paar keer per jaar behandelen. De rest is een kwestie van goed smeren’, zegt ze.

Groot schandaal Patty Brard: ‘Een bron die huiverig is om het te delen!’
Scroll naar boven