Beschuldigingen aan adres vriendje Jutta Leerdam: ‘Ik ben er absoluut van overtuigd’

WhatsApp Image 2024 03 28 at 193117 1jpg

Al jarenlang staat Jake Paul, de partner van Jutta Leerdam, bekend als een omstreden figuur in de wereld van influencers.

Hoewel hij ooit als influencer voor opschudding zorgde, besloot hij enkele jaren geleden zijn focus te verleggen naar een bokscarrière, met succes.

Zijn bokscarrière begon in augustus 2018 met een amateurwedstrijd tegen Deji Olatunji, die hij won via technische knock-out.

Sindsdien heeft hij gevochten tegen bekende namen als Nate Robinson, Ben Askren, Tyron Woodley (tweemaal), Anderson Silva, Nate Diaz, Andre August, en Ryan Bourland.

Jake Paul maakt blunder door deze foto van Jutta online te zetten!

In februari 2023 leed Paul zijn eerste professionele nederlaag tegen Tommy Fury via split beslissing.

Vriendje van Jutta Leerdam heeft problemen: ‘Jake heeft een grote bek, ik wil hem pakken’

Hoewel hij gepland staat om in juli tegen de legendarische Mike Tyson te vechten, rijzen er nu problemen van diverse aard.

Vriendje van Jutta Leerdam heeft problemen: ‘Jake heeft een grote bek, ik wil hem pakken’

Er is veel kritiek op Jake omdat hij voornamelijk tegen oudere, gepensioneerde boksers vecht, waardoor velen beweren dat dit slechts voor de schijn en geld is.

Vriendje van Jutta Leerdam heeft problemen: ‘Jake heeft een grote bek, ik wil hem pakken’

De 30 jaar oudere Tyson is een belangrijke bron van deze kritiek. Het gevecht zal naar verwachting op Netflix worden uitgezonden, ongeacht de uitkomst, voor een mogelijk hoog bedrag.

Jutta Leerdam krijgt bizarre kritiek op relatie met Jake Paul: ‘Ze laat zich verleiden’🤔😬

Met het oog op het aankomende gevecht worden er beschuldigingen geuit aan het adres van Jake, waarbij Mixed Martial Arts-vechter Colby Covington beweert dat zijn gevechten nep zijn en dat hij doping gebruikt.

Jake Paul scoort punten door video online te zetten van de blote kadetten van Jutta Leerdam!

Covington merkt op: “Dit schaadt de reputatie van Tyson. Hier komt een YouTuber aan die de zwaargewichtkampioen van de wereld neerhaalt.”

Volgers reageren massaal op post van Jutta en Jake Paul: ‘Moderne versie van Pamela Anderson’

Daarnaast verklaart Covington: “Deze YouTubers brengen aandacht en geld naar een sport die op sterven na d00d is.”

”Ik begrijp dat wel en ik geef ze groot gelijk. Maar het zijn geen echte wedstrijden. Alle gevechten van Paul zijn nep.”

”Hij communiceerde duidelijk met Woodley tijdens hun gevecht. Dat gebeurde ook tegen Nate Diaz. Ik ben er absoluut van overtuigd dat al zijn gevechten geregisseerd zijn.”

”Allemaal voor geld en entertainment. Hij denkt dat hij stoer is, maar hij vecht alleen tegen mannen die in de veertig zijn.”

Jake Paul maakt blunder door deze foto van Jutta online te zetten!

”Of zelfs in de zestig, zoals met Tyson. Hij gebruikt alle soorten d0ping. Hij is een wandelend laboratorium. Hij wordt volgespoten met alle chemi caliën die de mens kent.” Deze beschuldigingen kunnen mogelijk de weg naar het gevecht met Tyson bemoeilijken.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven