Boer Harm heeft nieuwe concurrentie: Boerin Trien wil ook succes!

WhatsApp Image 2024 05 07 at 180458 2jpg

Een begrip geworden, Boer Harm is een mysterieuze verschijning op het Nederlandse platteland die zijn identiteit verbergt achter een boerenmasker.

Over zijn ware identiteit wordt veel gespeculeerd. Lange tijd werd producer David Bouman verdacht vanwege overeenkomende tatoeages en andere hints.

Nieuwe beelden tonen echter Harm en Bouman samen backstage, wat nieuwe vragen oproept en ons dwingt om de zoektocht voort te zetten.

Intussen is Boerin Trien op het toneel verschenen, misschien een verre verwant van boer Harm.

Ze lijkt te willen profiteren van de populariteit van Boer Harm door haar eigen muzikale carrière te starten met het nummer ‘Trekkers.

Neem een kijkje.


Of Boer Harm Boerin Trien wel ziet zitten, of wat hij denkt van haar muzikale inspanningen, blijft nog onduidelijk. Haar accent is goed, maar of het masker wel past, is nog maar de vraag.


De gemeenschap staat nu voor een beslissing: zal Boerin Trien net zo’n succes worden als Boer Harm, of zal haar ster net zo snel dalen als die van hem rees?


We zullen het antwoord ontdekken na het bekijken van haar videoclip. Wat is jouw mening? Zal Boerin Trien het platteland net zo veroveren als haar voorganger?

De videoclip moet je maar bekijken!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven