Boer Harm gefilmd tijdens omkleden, zonder masker aan

brhjpg

Een recente video onthult Boer Harm, die normaal gesproken optreedt met een masker, zonder zijn kenmerkende masker.

Zijn muziek, inclusief een kinderversie van ‘Brommers Kieken’, is razend populair en lijkt een breed publiek aan te spreken.

Met 300 geplande optredens en een optreedtarief van 3300 euro voor slechts 30 minuten, wordt voorspeld dat Boer Harm binnenkort een aanzienlijk vermogen zal vergaren.

Een van de sleutels tot het succes van Boer Harm lijkt zijn masker te zijn, dat oorspronkelijk ontworpen is door Sergey Mezhericher en verkocht wordt voor ongeveer 500 euro op Etsy.

Ondanks dat het masker aanvankelijk gebaseerd was op ‘Friar Tuck’ uit Robin Hood, blijkt het nu een winstgevende investering te zijn voor Boer Harm, ook wel bekend als David Alfred Bouman.

De identiteit achter de artiest Boer Harm, die eerder onbekend was, lijkt nu eindelijk onthuld te zijn.

De onthulling van de registratie van het domein ‘deboerenrapper.nl’ heeft het mysterie achter het masker van Boer Harm ontrafeld.

Volgens de info staat het domein op naam van Grietje, de vriendin en DJ van Boer Harm, wat de identiteit van David Bouman als de man achter het masker bevestigt.

Er circuleren beelden uit het Friese Blije waarop een man zonder masker te zien is die zich verkleedt als Boer Harm, hoewel velen de ware identiteit van David Bouman niet kennen.

Desondanks is het onduidelijk of de man op de beelden daadwerkelijk David Bouman is, gezien zijn ware gelaat anders is en het masker elders verkrijgbaar is.

Toch wordt voorspeld dat met carnaval 2025 velen zich zullen verkleden als Boer Harm.

@frerikdeswetser dit is hem dus! de man achter het masker! ik heb hem ontaskerd @boerharm @BoerHarm @BoerHarm #boerharm #hengheng ♬ Brommers Kieken – BoerHarm

1. Dit is dus niet de man waarvan iedereen denkt dat het Boer Harm is!
2. Bekijk de beelden goed: Is dit de echte Boer Harm?
3. Ook boeren moeten zich omkleden…
4. Huh is dat nou Boer Harm zonder masker op zijn snoet?
5. Deze beelden gaan hard over het internet!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven