Zangers Nick en Simon betrapt door cameraploeg: ‘Niet zo heel erg lekker’😱😲

Tijdens hun optreden op het ZAND-festival in Almere zijn Nick & Simon betrapt door een cameraploeg van Shownieuws. “Ze gunnen elkaar geen blik waardig en rijden tegenwoordig apart van elkaar.”

Na een maand genieten van een welverdiende vakantie zijn Nick Schilder en Simon Keizer weer terug en gisteren traden zij dan ook weer voor het eerst samen op.

De mannen stonden in Almere op het ZAND-festival. de cameraploegen van RTL Boulevard en Shownieuws waren ook aanwezig.

De heren werden door de cameraploegen nauwlettend in de gaten gehouden, die zagen dan ook dat er inderdaad sprake is van een bekoelde band tussen Nick en Simon.

In het programma Shownieuws vertelt privé-baas Evert Santegoeds dat Nick en Simon niet langer meer samen in één auto naar hun optredens rijden.

“Nick stond in de file op de A6 en Simon was wel op tijd, dus dat wekt de indruk dat ze niet meer met één auto naar een optreden gaan.”

Volgens Santegoeds is dat natuurlijk héél vreemd. “In een tijd van stikstofcris!s en allebei uit Volendam moeten komen en naar Almere moeten gaan, zou je denken: die carpoolen wel.

Nee, dat doen ze niet, want ja, de sfeer tussen de heren – we hadden al een tijdje het vermoeden – is niet zo heel erg lekker. Daar merk je ook wel wat van op het podium.”

Wat heeft Shownieuws op het terrein gezien? “Onze verslaggever die daar aanwezig was zegt: ‘Ze gunnen elkaar gewoon geen blik waardig lijkt het wel.’

Als je erop gaat letten is het waarschijnlijk heel lang niemand opgevallen, maar nu we weten dat ze uit elkaar gaan is duidelijk dat Nick & Simon samen hun langste tijd gehad hebben.”

“Als ze gewoon zouden boteren dan zouden ze lachend naast elkaar op het podium staan en dat doen ze niet. Als je daarop let zie je ook wel dat de koek een beetje op is.”

Scroll naar boven