Vreselijke situatie voor Bauer kinderen: ‘Heel anders dan ze gewend zijn’🙏😥

Eerder dit jaar werd Mariska getroffen door een hersenlnfarct. Frans Bauer is sindsdien doodsbang om zijn vrouw Mariska te verliezen. “Ik was bang om mijn liefde kwijt te raken.”

Begin januari voelde Mariska zich niet lekker en besloot zij naar een arts te gaan. Deze arts dacht aan een allergische reactie.

Mariska had hier niet zo’n goed gevoel bij en vertrouwde het niet. Met Frans besloot ze naar het ziekenhuis te gaan en werd er een klein !nfarct geconstateerd.

“Toen dacht ik: waar moet dit heen”, vertelt Frans aan Privé in een dubbelinterview met zijn ‘Maris’. “Je mag best weten dat ik enorm bang was voor wat zou komen.

Ik was bang om mijn grote liefde kwijt te raken. (…) Zo zit je nog gezellig thuis en niet veel later ben je in het ziekenhuis op de afdeling Neurologie, wat niet een heel fijne plek is.

Die onzekerheid was nog het ergste, dat ik niet wist hoe het zou aflopen.”

Mariska vult Frans aan en laat weten dat het ook vreselijk was voor hun kinderen. “Het was voor hen geen prettig gezicht. Heel anders dan ze van hun moeder gewend zijn.”

Haar kinderen staan 24/7 voor haar klaar. “Ze maken het eten, wassen de kleding, stofzuigen, halen boodschappen en ga zo nog maar even door. (…)

Ik ben er trots op. Het is een nare situatie, maar zo fijn om dit te zien, dat iedereen voor mij klaarstaat.” Mariska is nog niet de oude, maar ze voelt zich inmiddels beter.

“Ik ben een knokker, dus ik zal er alles aan doen om weer de oude te worden. Als ik wat restverschijnselen overhoud, moet ik daarmee leren leven.”

Wel is ze al blij met hoe het nu gaat. “Zoals de zaken er nu voorstaan, ben ik een gezegend mens.”

Scroll naar boven