Bartina deelt verhalen over Ronald Koeman: ‘niet altijd trouw in relaties’

WhatsApp Image 2024 06 09 at 175024jpg

Op dit moment is bondscoach Ronald Koeman druk bezig met de voorbereidingen voor het aankomende EK 2024, dat binnenkort van start gaat.

Tijdens deze drukke periode heeft Bartina, de vrouw van Ronald met wie hij al geruime tijd samen is, recentelijk een openhartig gesprek gevoerd.

Echter, naast dit gesprek deelde Bartina ook het verdrietige nieuws dat haar borstkanker is teruggekeerd en nu als chronisch wordt beschouwd door haar artsen.

”Op dit moment ben ik stabiel. Er zijn wel vier, vijf planken met medicijnen. Je kunt er oud mee worden. Dit geeft mij een fijn en positief gevoel,” vertelde Bartina aan VROUW Magazine.

In hun woonplaats in Spanje genieten ze van een aangenaam leven. Bartina deelt ook meer details over hun relatie met Ronald, die momenteel goed is, maar dat was niet altijd het geval.


”Op een gegeven moment kwam ik iemand tegen en die vond ik zo leuk! Misschien kwam het ook omdat ik te weinig aandacht van Ronald kreeg op dat moment, dat ik daar wat meer op inging.”


Uiteindelijk besloot Bartina om haar man trouw te blijven, iets dat niet van haar echtgenoot Ronald gezegd kan worden.


”Hij is niet altijd een heilig boontje geweest.” Volgens Bartina heeft hij een hoop verleidingen moeten weerstaan, maar heeft hij ‘misschien wel eens een avontuurtje gehad’.


Volgens Bartina hoort dat er eigenlijk ook wel bij. ”Niet dat we een open relatie hebben, maar de mens staat toch niet altijd helemaal monogaam in het leven.”


Door de jaren heen is dat verleden tijd geworden. “De tijd van vroeger is definitief voorbij,” aldus Bartina in haar openbaring.


1. Indien Ronald, haar echtgenoot, gelukkig is met deze onthullingen…
2. Volgens Bartina is hij niet altijd even netjes geweest!
3. Wat is de reden achter het delen van deze informatie met het grote publiek?
4. Waarom besluit ze om deze persoonlijke details te onthullen?
5. Ronald Koeman, niet bepaald het perfecte voorbeeld van een echtgenoot…

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven