Kan het nog gekker? De reden waarom deze real-life Barbie niet kan werken!😱😣

Op 17 jarige leeftijd onderging Barbara Luna Sipos haar eerste cosmetische ingreep. Ze koos ervoor om haar droom te verwezenlijken, namelijk om een echte Barbie te worden.

Inmiddels heeft Barbara al meer dan 100.000 dollar uitgegeven aan tien operaties. Een normaal leven leiden is een hele uitdaging voor haar.

Volgens het Hongaarse model is het voor haar onmogelijk om een gewone baan te hebben. Dit omdat het moeilijk zou zijn voor mannen om rond een “hot girl” te werken.

In haar tienerjaren heeft ze voor de eerste keer haar borsten laten vergroten, ze ging van een maatje 34B naar 34F. Het schijnt dat haar nu ex-man die ze in 2016 ontmoette, bijna alle operaties voor haar heeft betaald.

Barbara heeft een kin- en kaakverkleining gehad, een Barbie-voorhoofdoperatie, een wenkbrauw- en liplift, een Braziliaanse billenlift en lipvullerbehandelingen.

Ze is ontzettend gelukkig met haar uiterlijk en haar leven, echter heeft zij vaarwel moeten zeggen tegen normaal werk. Mannen zouden haar zien als lustobject.

Haar charisma zou mannen helemaal gek maken en daarom moest zij haar oude baan opzeggen. Tegenwoordig werkt Barbara als webmodel.

“Het is omdat we nog steeds in een patriarchale samenleving leven, of we het nu leuk vinden of niet. Ik ben helemaal voor het feminisme,

maar heel vrouwelijke meisjes zoals ik zouden niet met mannen op de werkvloer moeten omgaan. Mannen worden gedreven door hun seksual!teit en het is moeilijk voor hen om rond een heet meisje te zijn,” zei ze.

Sinds de scheiding met haar man in 2019 heeft ze gewerkt als lingeriemodel omdat ze zegt dat ze “sociale angst heeft van [haar] vroegere trauma’s van het omgaan met het ‘normale leven’ van het werk”.

Op haar Instagram pagina heeft zij meer dan 12.000 volgers, waar ze zegt dat ze meer is dan alleen haar uiterlijk.

“De plastic bimbo-pop look betekent niet dat we minder intelligent zijn en ik wil de wereld laten zien dat ik niet naïef of dom ben,” zei ze.

“Mannen houden van mijn uiterlijk. Sommige gesloten-minded mannen die niet zelfverzekerd zijn, willen niet met me uitgaan, wat prima is,” zei ze, volgens UNILAD.

“Ik hou van ruimdenkende mensen en ik vind het leuk om indruk op ze te maken en ze te laten zien dat ik niet alleen een hersenloze bimbo ben, maar het is moeilijk voor mij om mensen me serieus te laten nemen.”

Scroll naar boven