Vrouw heeft grote spijt van deze tatoeage: Lelijkste ooit!

WhatsApp Image 2024 03 22 at 143642 2jpg

Er wordt vaak maandenlang nagedacht over de perfecte tatoeage, met een diepgaande betekenis of een betoverend design in gedachten.

Het is begrijpelijk, aangezien een tatoeage een levenslange verbintenis is en zeker geen tijdelijke versiering.

Echter zijn er ook mensen die impulsief beslissen een tatoeage te laten zetten en spijt krijgen zodra ze het resultaat zien.

Dit is precies wat er gebeurde bij Marie, die haar net-gezette tattoo als afschuwelijk beschouwt en zelfs denkt dat het de lelijkste tatoeage ter wereld is.

In een emotionele TikTok video deelt Marie openlijk haar ervaring met de tatoeage, waarbij ze tegen de tranen vecht.

Hoewel ze aanvankelijk nog enigszins tevreden was met de tatoeage, begon deze al snel te vervagen, waardoor het oorspronkelijke ontwerp niet meer herkenbaar was.

De tatoeage, bedoeld als een geschilde banaan op haar vingers, begon naarmate het vervaagde steeds meer op andere figuren te lijken.

Toen haar vriend een afspraak had bij een vooraanstaande tatoeëerder, zag Marie een kans om de tatoeage bij te laten werken.

Ze had gehoopt dat dit de tatoeage zou verbeteren, maar helaas bleek het tegenovergestelde waar te zijn.

De tatoeage lijkt nu in het geheel niet meer op een banaan en Marie vindt het zo lelijk dat ze er niet eens meer naar wil kijken zonder emotioneel te worden.

“Voor de meeste mensen is het gewoon een gekke, kleine en stomme tatoeage, maar voor mij is het veel meer.”

De emoties van Marie komen naar voren als ze zegt: “Het doet me namelijk echt wat en ik vind het verschrikkelijk hoe het eruit ziet”.

Ondanks de steun die Marie ontvangt van haar volgers op TikTok, die proberen haar op te vrolijken, blijft de tattoo voor haar een bron van verdriet en frustratie.

In de TikTok video is de tattoo te zien, maar gezien de lengte ervan kan deze worden doorgespoeld.

@marieaarm #badtattoos #badtattoostory #tattoofail #tattoo #fingertattoo ♬ original sound – Marie Armstrong

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven