Babette van Veen deelt verdrietig nieuws: Fans hebben het zwaar!

veenjpeg

De emoties lopen hoog op bij fans van de Nederlandse serie ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’.

Actrice Babette van Veen, bekend als Linda in de serie, gaat tijdelijk Meerdijk verlaten wat veel kijkers treft.

De afgelopen tijd was turbulente periode voor Linda, met onder andere een scheiding.

Vanwege deze gebeurtenissen heeft Linda besloten naar Curaçao te gaan waar ze voor drie maanden als eventmanager zal werken.

Hoewel het nog onduidelijk is hoe lang Linda afwezig zal zijn uit de serie, staat vast dat haar vertrek een leegte zal achterlaten bij de fans.

Velen delen onder het bericht de hoop dat haar afwezigheid van korte duur zal zijn, terwijl anderen nu al aangeven haar te missen.

Een woordvoerder van GTST heeft eerder aan RTL Boulevard uitgelegd dat het gebruikelijk is dat acteurs tijdelijk uit de serie worden geschreven om ruimte te maken voor nieuwe verhaallijnen.

Dit lijkt nu ook het geval te zijn met Linda. Babette van Veen, de actrice achter Linda, is al in verschillende periodes 17 jaar te zien geweest in de serie.

Tegelijkertijd nadert de serie een spannende zomercliffhanger die misschien draait om het afscheid van een ander langdurig personage, Laura.

Jette van der Meij, die de rol van Laura vertolkt, liet eerder aan Story weten dat haar personage de serie zal verlaten:

“Ik weet al hoe mijn verhaallijn zal eindigen en daar ben ik tevreden mee.”

Met ingehouden adem wachten fans af wat de komende afleveringen zullen brengen in deze populaire soap.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven