De appel valt niet ver van de boom: Schandaal onthult over Luca Borsato!😱😲

Yvonne Coldeweijer heeft Marco Borsato al meerdere keren aan de schandpaal genageld en dus s het nu de hoogste tijd om zijn zoon Luca aan te pakken.

De roddelkoningin komt namelijk met het bericht dat Luca Borsato niet trouw is aan zijn Daisy. Het stel woont pas twee maandjes samen.

”Luca is in juni gaan samenwonen met zijn Temptation Island-vriendin Daisy. Hij gaf toen aan dat de appel wél ver van de boom valt en hij nooit zou vreemdgaan…”

Je voelt hem waarschijnlijk al aan komen. Yvonne Coldeweijer vervolgt: “Nu is er een dame die mij lange gesprekken heeft laten lezen…

Hij vertelt daarin dat het helemaal niet goed gaat met zijn relatie. Dat komt doordat hij niet zo goed met zijn vriendin kan praten.”

De gesprekken gaan niet heel veel later een andere kant op, zeg maar meer sexu**l getint. Yvonne plaatst de gesprekken niet online maar wil er wel iets over zeggen.

Coldeweijer zegt: ”Toen Luca een slijmerige post maakte op Instagram dat hij ging samenwonen met Daisy ontving de spion datzelfde moment ‘foto’s van zijn slungel’ van hem in haar DM.

Suprise, suprise. Valt de appel toch niet zó ver van de boom. Omdat het toch wel steamy werd hier en daar en de spion zich schuldig voelde stuurde ze een bericht naar Daisy.”

Vervolgens laat de roddelkoningin een gesprek aan haar volgers zien tussen de desbetreffende dame en Daisy. Coldeweijer vervolgt:

”Daisy reageerde niet echt verbaasd. het ziet ernaar ujit dat ze hem daar vaker op heeft betrapt. Oopsss.”  “Oh thanks, welke gym? Ik geloof het direct, dat doet ‘ie vaker…”

Scroll naar boven