Gevolgen voor Anouk door wat ze zei: Mensen geven hun kaarten terug!

anouk 1jpg

Deze week zal Anouk maar liefst drie concerten geven in de Ziggo Dome, echter zonder voorprogramma vanwege recente gebeurtenissen.


De zangeres heeft door haar uitspraken de nodige controverses veroorzaakt en lijkt daardoor meer vijanden dan vrienden te hebben gemaakt.


Een van de incidenten betrof een foto die Anouk plaatste met een controversieel bijschrift, wat resulteerde in een golf van kritiek.

Zangeres Anouk openhartig over de vaders van haar kinderen en de teleurstellingen

Anouk blijft zichzelf ironisch ’transfoob’ noemen, assumend dat iedereen hiermee ‘oké’ is. Zelfs rapper Ronnie Flex nam haar op de korrel in een disstrack.

Anouk onthult dat ze dementie heeft en is duidelijk over haar toekomst!

Als gevolg van deze controverses is het volledige voorprogramma van haar concerten geannuleerd, wat de concerten in de Ziggo Dome in gevaar brengt.

Anouk onthult dat ze dementie heeft en is duidelijk over haar toekomst!

Er wordt opgemerkt dat veel mensen hun kaartjes voor het concert van Anouk willen verkopen, wat heeft geleid tot de toevoeging van een derde concert.

Anouk haalt keihard uit naar Waylon en bewerkt zijn foto: Pinokkio!

“Je merkt echt dat mensen hun kaarten hebben teruggegeven, want er werd gezegd dat het allemaal uitverkocht was. Daarom werd er ook een derde concert toegevoegd.”

Anouk haalt keihard uit naar Waylon en bewerkt zijn foto: Pinokkio!

”Maar nu zie je dat er op TicketSwap veel kaarten worden aangeboden. Ik weet niet of dat altijd zo is vlak voor een concert, omdat mensen om wat voor reden dan ook niet kunnen…”


Er zijn nog behoorlijk wat kaarten beschikbaar. Er wordt gesuggereerd dat ze haar shows zou kunnen afblazen, maar er is een vermoeden dat het toch nog redelijk vol kan zitten.


1. Waarom doet ze zulke uitspraken toch…
2. Soms is het beter om niet hardop te zeggen wat je denkt!
3. Wat zullen haar kinderen hier allemaal van vinden?
4. Blijft jammer zulke acties en uitspraken!
5. Niet zo heel raar dat mensen afstand van haar nemen!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven