Andre Hazes speelt openkaart over Rachel: ‘Als mijn moeder kwaad zou willen’

WhatsApp Image 2023 11 16 at 220329jpeg

Tijdens een gesprek op de Belgische televisie heeft André Hazes laten weten dat hij eventueel zijn artiestennaam zou moeten wijzigen indien zijn moeder, Rachel, dat zou verlangen.

Het was een kwestie van tijd: Rachel en Andre breken definitief met elkaar!

De artiest staat bekend onder de naam ‘Hazes’, die niet alleen zijn artiestennaam is, maar ook een geregistreerd merk in handen van zijn moeder.

Andre Hazes deelt enorm confronterende video: 'Monique was mij spuugzat'

Tijdens zijn optreden in ‘De Tafel van Gert’, gepresenteerd door Gert Verhulst, legde André Hazes uit:

Niet normaal wat een geld: Dit moet je betalen als André Hazes komt optreden op een feestje!

,,Als mijn moeder kwaad zou willen, zou ik mijn artiestennaam moeten aanpassen. Terwijl het mijn naam is,” verduidelijkte André.

Andre Hazes gaat flink door het stof: 'Ik was op dat moment heel boos op jou'

Hij merkte op dat hij niet op de hoogte is van de inkomsten die zijn moeder genereert met het ‘Hazes’-merk, maar hij vermoedde dat het aanzienlijk was. “Je hoeft zeker geen medelijden met haar te hebben,” voegde hij eraan toe.

Rachel Hazes en dochter Roxeanne muisstil: 'betaald zijn door de ene partij aan de andere'

André benadrukte ook dat hijzelf geen direct financieel voordeel haalt uit de merknaam en dat hij hard moet werken voor zijn inkomen.

Behoorlijk grote domper voor Andre Hazes: Bittere nasmaak voor zijn fans!

,”Daarom moet ik een tour doen. Ik moet zelf keihard werken,” verklaarde hij. Deze kwestie maakt deel uit van een bredere juridische strijd binnen de familie, inclusief zijn zus Roxeanne.

Roxeanne Hazes haalt uit naar haar ouders: 'vaak onveilig een geen kind gevoeld'

Het geschil draait om het recht van hun moeder om zichzelf te benoemen als erfgenaam van André Hazes senior, een kwestie die door de rechtbank is erkend, zij het officieel niet correct. Roxeanne heeft een rechtszaak aangespannen om dit opnieuw te laten beoordelen.

Spanningen lopen hoog op: Nare ervaring voor Roxeanne Hazes in club!

Hoewel de relatie tussen André en zijn familie, waaronder zijn zus Roxeanne, ingewikkeld is, gaf hij onlangs aan bij RTL Boulevard dat er verbetering zichtbaar is. ,”We gaan niet elke dag bij elkaar op de koffie, maar het contact is heel goed,”

Belangrijke stap voor Andre en Roxeanne: 'Dit moest echter zo geheim blijven'
author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven