Andre Hazes over zijn relatie en toekomst met Monique Westenberg: ‘discussiepuntje’

WhatsApp Image 2024 04 28 at 212023jpg

Gedurende de tijd hebben de relatie tussen André Hazes en Monique Westenberg de nodige ups en downs gekend, meestal vanwege André’s interesse in andere vrouwen.

Op dit moment lijkt de situatie enigszins gestabiliseerd, maar André is openhartig over de huidige stand van zaken in zijn relatie.

Tijdens een interview met het weekblad Weekend onthult hij zijn patroon om slechts drie dagen per week bij zijn partner Monique en hun zoontje door te brengen: “Ik ben enkel aanwezig op maandag, dinsdag en woensdag in het gezelschap van mijn familie.”

Behoorlijk grote domper voor Andre Hazes: Bittere nasmaak voor zijn fans!

André beschouwt de overige dagen van de week als vrij voor zichzelf. “Op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag heb ik mijn eigen tijd,” licht André toe.

Andre Hazes overladen met kritiek: ‘Nog steeds in een identiteitscrisis?’

Met het genieten van zijn vrijheid op die dagen, waarbij André ook zijn eigen huis heeft, voelt hij er niet veel voor om Monique daar te laten verblijven, ondanks zijn sterke gevoelens voor haar.

Andre Hazes zal niet trouwen met Monique: ‘Hij is niet sterk genoeg om zich te weren’

“Mijn liefde voor haar is diep en altijd aanwezig geweest. Als ik haar zie, kan ik niet van haar afblijven. Echter, als ik bij haar ben, slaap ik nog steeds niet in dezelfde kamer,” verduidelijkt hij.

Monique Westenberg is klaar met al het kritiek dat ze krijgt en bijt fel van zich af!

Als André bij Monique verblijft, slapen ze apart. Dit doen ze langzaam aan vanwege hun zoon Dré.

Vader Monique Westenberg niet blij met divagedrag dochter: ‘hij herkent je niet meer’

André gelooft niet dat ze in de toekomst weer onder hetzelfde dak zullen wonen. “Dat zou te complex zijn.”

Andre Hazes heeft zijn hart verloren en laten weten dat er gezinsuitbreiding is!

”Ik wil niet terug naar Rotterdam verhuizen en ik zie haar niet snel vertrekken. Dat wordt dus een volgend punt van discussie,” voegt de zanger eraan toe.

Andre Hazes woest na onderbreking: Om erger te voorkomen besluit hij weg te gaan
author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven