Prinses Alexia tijdens live uitzending valselijk beschuldigd!😱😲

Bij Shownieuws werd prinses Alexia besproken. Volgens Sandra Schuurhof zou de prinses in een TikTok-filmpje het n-woord hebben gebruikt.

Máxima vertelde week tijdens een online interactieve denksessie van MIND, dat ze het social media gebruik van haar dochters in de gaten houdt.

Woensdag werd hierover gesproken bij Shownieuws. ,,Zij houden dat echt zelf in de gaten, en daarom gaat het ook weleens mis”, zei Sandra in Shownieuws.

,,Denk aan de Alexia TikTok-filmpjes waar ze rappend met een sigaretje stond. Nou daarvan hebben ze wel even gezegd: dat doen we niet meer.” Aan tafel werd er nu een ander filmpje besproken.

In een TikTok-filmpje was Alexia een nummer aan het rappen, maar toen het n-woord werd gezongen, hield ze zich stil en deed ze haar hand voor haar mond. Volgens Shownieuws zei zij het n-woord.

Showbizzkanaal Juicechannel deelde het fragment van Shownieuws in een Storie, waarna een volger laat weten dat het niet klopt wat Sandra zegt.

,,Alexia zegt niets en houdt haar hand voor haar mond tijdens het stukje in het desbetreffende liedje.”

Prinses Alexia is na een jaartje Wales weer teruggekeerd naar haar ouders in Nederland. In weekblad Story waarschuwt een gezinstherapeut Willem-Alexander en Máxima.

Volgens deze therapeut moet het koningspaar er rekening mee houden dat hun middelste dochter na dit jaar een stuk volwassener is geworden.

Alexia heeft toch wel een heel ander karakter dan haar zusje en grote zus Amalia en dus waarschuwt ze het koningspaar voor haar ‘rebelse’ karakter.

Scroll naar boven