Alarmbellen moeten absoluut gaan rinkelen als je man plotseling dit gedrag laat zien!😮😲

Heb je het idee dat jullie contact niet meer hetzelfde is als het contact dat jullie in het begin hadden? Toont hij minder aandacht, minder liefde, minder respect?

Je denkt dat hij contact heeft met een ander, maar je weet het niet zeker? Ga de volgende punten na en je zal nooit meer twijfelen:

1. Vensters sluiten
Zit hij altijd als een bezetene te tikken op zijn laptop, maar sluit hij alles af en stopt hij ineens zodra je dichter bij hem in de buurt komt?

Misschien vraag je het hem zelfs en krijg je een of ander antwoord waar je helemaal niks mee kan? Foute boel.

2. Sms’jes wissen
We weten allemaal dat mannen er niet zo veel om geven om hun berichten te wissen. Hun whatsapp, hun berichten, hun mailbox bevatten vaak nog berichten van maanden terug. Beetje gek dat hij nu ineens alles meteen eruit gooit, toch? Toch iets om over na te denken.

3. Ineens meer werken
Draait hij ineens veel langere diensten en heeft hij het iets te veel naar zijn zin op het werk? Dan moeten er alarmbellen gaan rinkelen, al helemaal als hij voorheen altijd zat te klagen dat het zo saai en rot was daar. Misschien heeft hij wel een nieuwe vlam op het werk.

4. Meteen douchen
Het is normaal om een keer per dag te douchen, maar het is minder normaal om bij binnenkomst meteen regelrecht richting de badkamer te gaan om onder de douche te stappen, alsof hij iets van een vrouwengeurtje probeert weg te wassen. Hmmm…

5. Interesse in je werkrooster
Jullie zijn nu al een tijdje een beetje langs elkaar heen aan het leven, maar nu vraagt hij je ineens het hemd van het lijf wat betreft je werktijden en wanneer je ook al weer met je vriendinnen op stap zou gaan. De perfecte mogelijkheid om even met iemand anders bij te kletsen…

6. Ijdel
Voorheen boeide het hem niet zo heel veel of hij zich al een week niet geschoren had, of dat hij een keer een dagje douchen overslaat, maar nu is hij nog langer met zijn haar bezig als jij. Je stikt zo wat in de luchtjes die hij op spuit. Op wie probeert hij indruk te maken?

7. Telefoontjes
Voorheen was het geen enkel probleem om zijn telefoon op te nemen en uitgebreid over die ene avond te praten met zijn vrienden terwijl je nog iets van je favoriete serie probeert mee te krijgen, maar nu neemt hij ze opeens niet meer op, of drukt hij ze zelfs weg. Beetje vreemd, niet?

Auteur

Scroll naar boven