Oud- medewerkers krijgen bizar afscheidscadeau van Peter Gillis: ‘Kansloos dit’

WhatsApp Image 2023 11 06 at 220807jpg

De beslissing is genomen door Peter Gillis om definitief zijn betrokkenheid bij de vakantieparken in Nederland te beëindigen deze week.

Zelfverzekerde Peter Gillis maakt zich niet druk om speculaties over een aankomend ontslag!

De exploitatie van al zijn parken zal worden overgedragen aan een nieuwe beheerder, waarbij Park Prinsenmeer als eerste zal worden overgedragen.

Horecamanager Samir klaagt Peter Gillis aan: Overuren zijn al jaren niet uitbetaald!

Met de overname, zonder directe betrokkenheid van Peter, zal de verplichte Bibob-toets niet langer van toepassing zijn, wat betekent dat het park snel weer operationeel kan zijn.

Bizar gerucht over Peter Gillis: Einde nu definitief in zicht?

De resterende parken zullen spoedig volgen, terwijl Peter en zijn familie hun focus zullen verleggen naar de exploitatie van parken in België.

Bewoners vakantiepark woest op Peter Gillis: ‘Hij laat ons gewoon aan ons lot over’

Op Instagram heeft Peter het nieuws gedeeld met zijn volgers: “Met pijn in mijn hart moet ik mededelen dat ik en mijn familie volledig stoppen met de exploitatie van de Nederlandse Oostappen Vakantieparken.”

Peter Gillis met pensioen? Alles verkopen en leven als God in Frankrijk!

”De recente ontwikkelingen hebben mij gedwongen deze moeilijke beslissing te nemen, in het belang van onze medewerkers en gasten.”

Video vanaf vakantiepark Prinsenmeer zorgt voor rillingen: Dit zet mensen aan het denken!

Een afscheidsspeech hoorde uiteraard bij dit vertrek, die Peter heeft gegeven aan al zijn personeel op Park Prinsenmeer.

Peter reageert op het nieuwste gerucht dat door de wandelgangen gaat: ‘allemaal afgunst’

Hij heeft zelf beelden gedeeld van dit emotionele moment en sprak over de moeilijke keuzes die een ondernemer moet maken, waarbij het welzijn van het personeel en de gasten altijd voorop staat.

De wonderen zijn de wereld nog niet uit: Monden vallen open bij het zien van kiekje Peter Gillis

Kijkers van het televisieprogramma.

Na het horen van de afscheidsspeech met als thema “Massa is Kassa”, zagen de aanwezigen hoe Peter enigszins ongemakkelijk sprak en zijn personeel bedankte met afscheidscadeaus voor hun toewijding door de jaren heen.

Bizarre transformatie Peter Gillis: Niet normaal hij is bijna onherkenbaar!

Op social media ontstond echter een mix van reacties, aangezien sommige kijkers ontzet waren over de soort cadeaus die werden uitgedeeld.

Peter Gillis doet bizarre bekentenis: Wat heel veel mensen niet weten!

Peter ontving kritiek omdat men beweerde dat hij zijn werknemers onderbetaalde en slechts een bescheiden afscheidscadeau gaf, terwijl anderen pleitten voor een verbeterde behandeling van het personeel door de nieuwe eigenaar.

De wonderen zijn de wereld nog niet uit: Monden vallen open bij het zien van kiekje Peter Gillis

De beelden van het afscheid van Peter Gillis hebben voor veel gespreksstof gezorgd en diverse reacties uitgelokt op sociale media.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven