Action niet meer de goedkoopste: Deze nieuwe concurrent verovert ons land!

acti 1jpg

Goed nieuws voor de vaste klanten van de populaire keten Action, aangezien er nu een nieuwe concurrent is die vergelijkbare producten aanbiedt tegen zeer lage prijzen.

Consumenten zullen dit waarschijnlijk toejuichen, maar voor Action zelf zal dit nieuws waarschijnlijk minder positief zijn.

Al jaren staat Action bekend als dé plek waar je een gevarieerd assortiment aan producten kunt vinden tegen (redelijk) betaalbare prijzen.

Van huishoudelijke artikelen tot cosmetica, speelgoed, glaswerk, tuingereedschap en zelfs verfproducten.

Ook telefoonaccessoires zoals goedkope oplaadkabels of koptelefoons zijn rijkelijk aanwezig bij Action. Kortom, je vindt het allemaal bij hen.

Echter, recentelijk heeft Action een nieuwe concurrent gekregen in de vorm van de winkelketen ‘Die Grenze’, die snel terrein wint op de Nederlandse markt.

Die Grenze, ook bekend als Medikamente Die Grenze (MDG), is een Nederlands bedrijf dat zijn eerste vestiging in Denekamp opende in 2007.

Het bedrijf is sindsdien snel gegroeid en heeft momenteel maar liefst 53 vestigingen verspreid over heel Nederland.

Met hun groeiende klantenbestand en omzet zorgt Die Grenze voor enige onrust bij Action. Zal Die Grenze binnenkort de positie van goedkoopste overnemen?

Het is dan ook geen verrassing dat Action vandaag heeft aangekondigd de prijzen van maar liefst 2.500 producten te verlagen. De concurrentiestrijd tussen deze twee ketens lijkt alleen maar heviger te worden.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven