De drie abonnementen van De Efteling: Prijzen zorgen voor schrik onder bezoekers!

WhatsApp Image 2024 04 19 at 134910jpg

Recent heeft De Efteling, het geliefde Nederlandse themapark, aangekondigd dat er veranderingen komen in de abonnementsstructuur, wat heeft gezorgd voor enige onrust onder de fans.

Vanaf juni zullen er drie nieuwe abonnementen beschikbaar zijn: Classic, Plus en Premium, elk met hun eigen prijs en voordelen.

De prijzen van de abonnementen zijn als volgt: de Classic pas kost 225 euro per jaar, de Plus pas 275 euro, en de Premium pas 390 euro.

Elk abonnement heeft specifieke beperkingen en voordelen. Zo biedt het Classic-abonnement toegang op 290 dagen, maar niet tijdens drukke periodes. De Plus-pas geeft toegang op 340 dagen en biedt ook korting op eten en drinken. Het Premium-abonnement biedt onbeperkte toegang en extra’s zoals korting op consumpties.

Seniorenkorting is afgeschaft, maar personen met een beperking krijgen nog steeds korting. Deze veranderingen hebben voor wat ontevredenheid gezorgd onder potentiële abonnees.

Sommige bezoekers maken zich zorgen over de complexiteit van het plannen van bezoeken en afspraken met verschillende abonnementhouders vanwege de nieuwe abonnementsstructuur.

Dit heeft geleid tot discussies over de toekomstige impact op de bezoekerservaring in De Efteling.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven