Albert Heijn roept producten terug: klanten krijgen hun geld terug!

appjpg

Uit voorzorg heeft supermarktketen Albert Heijn de Streeckgenoten Grillworst naturel van slagerij “Slagers van Warmenhoven” uit de schappen gehaald.


Volgens de website van de AH heeft Streeckgenoten besloten om de Streeckgenoten Grillworst naturel van slagerij “Slagers van Warmenhoven” met een THT van 04-06-2024, 05-06-2024 en 08-06-2024 uit de schappen te halen.


De reden voor deze actie is de mogelijke aanwezigheid van sporen van tarwe, granen en mosterd in het product, terwijl deze allergenen niet vermeld staan op de verpakking.


Vanwege een productiefout is de grillworst van een andere Streeckgenoten-slager in deze verpakking beland, waardoor de allergenen tarwe, glutenbevattende granen en mosterd niet op het etiket vermeld staan.


Het eten van dit product wordt ten zeerste afgeraden voor mensen met een allergie voor een van deze stoffen.


Er wordt gevraagd aan klanten om het product terug te brengen naar de winkel, waar zij het volledige aankoopbedrag terug zullen ontvangen.


Voor mensen zonder gluten- of mosterdallergie is het product veilig om te consumeren.


Voor vragen kunnen consumenten contact opnemen met het servicekantoor van Streeckgenoten via het nummer +31 138505920, Adres Thermiekstraat 30-32, 6361 HB Nuth.


1. Belangrijk om te weten!
2. Dit populaire product niet nuttigen maar terugbrengen
3. De keten doet een oproep aan hun klanten!
4. Product terugbrengen en vooral niet eten
5. Belangrijke informatie namens de supermarktketen!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven