Vrouw (27) trouwt met ex-schoonvader (51): ‘Zijn zoon gaf me geen aandacht, hij wel’

Zeven jaar geleden zijn de 27-jarige Sydney Dean en haar 51-jarige ex-schoonvader Paul in het huwelijksbootje gestapt. Dit gebeurde in het Amerikaanse Ohio. Sydney vertelt dat zij erg gelukkig zijn.

Vrouw (27) trouwt met ex-schoonvader (51): ‘Zijn zoon gaf me geen aandacht, hij wel’

Sydney en Paul kennen elkaar al heel lang. Hij kwam in haar leven toen zij pas 11 jaar oud was. Vanaf het moment dat zij zestien werd, zijn ze begonnen met daten.

Ze had hem op elfjarige leeftijd leren kennen, omdat zij in die periode in zijn leven kwam.

Na een relatie te hebben gehad met zijn zoon, ging deze relatie voorbij. Desondanks bleven ze wel vrienden.

Ondanks dat ze nog steeds bij hen thuis kwam, negeerde haar ex-vriend haar omdat hij een nieuwe vriendin had. Ze zocht toenadering tot Paul.

De band tussen Sydney en Paul werd steeds hechter en toen ze zestien werd, begonnen ze met daten.

In Ohio is het pas officieel toegestaan om vanaf zestien jaar te daten.

Uiteindelijk besloten de twee elkaar in 2016 het jawoord te geven.

Tijdens een gesprek met LadBible vertelt Sydney dat er veel kritiek is op haar relatie, maar dat het haar niet boeit. ”Op dit moment heb ik de beste s*ks van mijn leven met de man op wie ik al jaren verliefd ben,” zegt ze.

Ze heeft ook een boodschap voor de mensen die hier iets over te zeggen hebben. ”Ik weet dat we elkaar niet op een traditionele manier hebben ontmoet,

Hoewel zijn zoon me negeerde, schonk hij me wel aandacht. Achteraf gezien heb ik de juiste man binnen de familie gevonden.”


Volgens haar eigen woorden was het een uitdaging om steun te krijgen van familie en vrienden. “In het begin wilde niemand er iets van weten, maar het is goedgekomen. Mijn moeder wist al wie Paul was. Toen ik haar vertelde dat we een koppel waren, was ze niet blij.”


“Mijn vader vond het ook niets, maar hij woont in een andere staat dus ik zie hem toch niet vaak. Inmiddels is mijn familie dol op Paul.”

Er is nog steeds kritiek op relaties waarbij er een groot leeftijdsverschil is, maar ze hoopt dat door haar openhartigheid en het gesprek een taboe doorbroken kan worden.

”Leeftijd is maar een nummer. Ik ben heel blij met Paul als man en ik zou niemand anders willen. Hij behandelt mij daadwerkelijk als een prinses,” zegt ze.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven