Abonnee voelt zich bedrogen door Famke Louise: 750 euro betaald voor deze foto!

WhatsApp Image 2024 10 16 at 100744 1jpg

In haar recente onderneming om “pikante content” te verkopen via online platforms, krijgt Famke Louise kritiek te verduren.

Terwijl het verwacht wordt dat beroemde personen zoals zij aanzienlijke bedragen kunnen verdienen met exclusieve content, zijn enkele abonnees teleurgesteld over wat zij krijgen voor hun geld.

Klanten op platforms zoals FanCentro verwachten dat de betaalde content exclusiever en spannender zal zijn dan wat normaal op sociale media te zien is.

Echter, volgens sommige fans valt dit tegen. Juicechannel meldt dat abonnees zich bedrogen voelen door de inhoud die Famke Louise deelt.

“De inhoud die ze daar deelt, verschilt niet veel van wat ze al op Instagram plaatst,” verklaarde het juicekanaal.

In een jacuzzi in bikini werden beelden van Famke bekeken door een specifieke abonnee die 750 euro betaalde voor een “spannende video”.

Juicechannel meldt: “Voor meer exclusieve beelden vraagt Famke namelijk ook meer geld. Zo heeft een abonnee 750 euro betaald voor een ‘spannende video’.”

“Maar hij kreeg uiteindelijk een video van haar in een jacuzzi met bikini aan. Helemaal niets spannends of exclusiefs aan dus.”

De belofte van “exclusieve content” bleek voor velen ver beneden de verwachting te liggen. “Helemaal niets spannends of exclusiefs aan dus,” aldus de teleurgestelde klant.


Volgens Juicechannel was de beloofde topless foto niet helemaal wat werd verwacht: “Het was inderdaad een topless foto, maar je zag alleen de achterkant van haar rug,” aldus hun reactie.


Voor 750 euro kregen fans dus niet meer dan een rugfoto en een filmpje van Famke in bad, wat op sociale media voor veel reacties heeft gezorgd.


Er is groeiend ongenoegen onder de abonnees van Famke Louise, hoewel ze zelf nog niet heeft gereageerd op kritiek.


De impact op haar online succes blijft vooralsnog onzeker, terwijl fans hopen op meer openheid en waardevolle content in de toekomst.

1. “Hij vroeg om een spannende video maar kreeg uiteindelijk dit.”
2. “Ook de compensatie viel zwaar tegen bij de abonnee!”
3. “Als compensatie kreeg hij dit toegestuurd! Hij is witheet.”
4. “Hij betaalde dus een vermogen voor dit lullige plaatje!”
5. “Begrijp niet dat mensen geld betalen om dit te zien!”

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven