Malgosia zegt dat ze hulp nodig heeft: ‘Niemand vindt het erg!’

mal1jpg

In de nasleep van haar deelname aan het programma B&B Vol Liefde heeft Malgosia nog steeds te kampen met de gevolgen.

Recentelijk deelde ze dit via haar Instagram-account en heeft besloten om hulp te zoeken bij een psycholoog na de turbulente periode met Albert.

Ze deelt in een video: “Om alles met Albert te kunnen verwerken. Ik wil hem begrijpen, waardoor ik het kan afsluiten.”

Ondanks dit proces roept dit toch vragen op bij enkele volgers, vooral nu Albert een relatie heeft met Joyce.

Een volger reageert op Instagram met: “Laat het dan los. B&B Vol Liefde is voorbij. Je plaatst reacties van mensen delen en haalt Albert steeds door het slijk. Let it go.”

Malgosia verdedigt zich en legt uit dat ze Instagram gebruikt om haar ervaringen te verwerken. In haar Stories zegt ze: “Dit is op mijn manier verwerken en niemand heeft hier een probleem mee!”

Tijdens het programma heeft Malgosia geprobeerd het hart van Albert te veroveren. Ook al brachten ze samen een nacht door, uiteindelijk is ze naar huis gestuurd.

Om de kijkers thuis te laten weten dat ze de nacht met Albert had doorgebracht, liet Malgosia voor de camera zijn sigaretten naast haar bed zien.

Terwijl Albert zegt dat het bij één keer bleef, beweert Malgosia dat de kasteelheer twee avonden bij haar in bed heeft doorgebracht.

1. Malgosia legt uit waarom ze hulp nodig heeft.
2. Het gaat toch niet helemaal goed met Malgosia.
3. Ze bijt fel van zich af na enkele ontvangen reacties!
4. Malgosia laat niet met zich sollen en haalt hard uit!
5. Malgosia laat zich door niemand tegenhouden!

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven