Albert Verlinde maakt een erg nare grap over een bekende Nederlander!

beajpg

Albert Verlinde uit ongezouten kritiek op Gordon, zonder te letten op de gevoelens van de zanger. Ook deze week was dat weer te merken. Ondanks de gevoeligheid van Gordon voor kritiek, lijkt Albert zich daar niets van aan te trekken.

Af en toe gaat hij zelfs nog een stapje verder, zoals tijdens zijn optreden in Vandaag Inside. Hij heeft gesuggereerd dat Gordon zijn boosheid en conflicten gebruikt om aandacht te trekken voor zijn realitysoap.

gww

Zo kon hij ook smakelijk lachen om het valse gezang tijdens een albumrelease van Gordon, wat zelfs resulteerde in een boos telefoontje van Gordon zelf. “Ik ben ook regelmatig in conflict met hem,” onthulde Albert.

al3

Het grappige is: we maken het weer goed… We hebben hem behoorlijk uitgelachen bij Vandaag Inside vanwege zijn valse cd-presentatie, toen belde hij me op van: ‘Ik ga je aanklagen en naar de politie!’ Ik zei: ‘Rustig, zo erg is het nou ook weer niet.’

gtt

Ondanks de ruzies en dreigementen van Gordon blijft Albert onverminderd scherp in zijn uitspraken. Zelfs in de recente aflevering kon hij het niet laten om weer een sneer uit te delen aan de gevallen zanger. Ditmaal ging het over een ontmoeting tussen Wilfred Genee en Gordon in Blaricum.

ggti

Wilfred vertelde hoe hij bijna botste met Gordon toen hij een taart ging ophalen in het dorp waar Gordon woont en zijn horecazaak heeft. “Wie stak erover? Gordon! Serieus!” vertelde Wilfred.

ggti

Albert kon het niet nalaten om een gemene opmerking te maken: “Jij trok op? Hahaha.” Wilfred benadrukte dat hij Gordon netjes liet oversteken en dat ze elkaar vriendelijk aankeken, waarna ze allebei in de lach schoten.

al1

”We moesten eigenlijk allebei lachen. Wat zijn de kansen dat als je Blaricum inrijdt en hij… Beide hadden we wel door dat dit eigenlijk nergens over ging. Uiteindelijk is het allemaal

Ze zijn allemaal wel zondagskind, hoor. Mij zie je niet meer!

gvf

In de studio ontstond een discussie over de mogelijkheid dat Gordon eens aanschuift bij Vandaag Inside.

Gordon laat van zich horen en bevestigt gerucht: ‘Ik ben zijn papa’

Merel Ek opperde dat het een goed idee zou zijn, terwijl Albert daar minder positief tegenover stond en er nog aan toevoegde: “Er zit geen rem op…”

al

Het lijkt erop dat Albert voorlopig zijn mening niet zal onderdrukken als het op Gordon aankomt, wat waarschijnlijk weer een boze reactie van Gordon zal uitlokken.

gtr

1. De grens is bereikt. Hij gaat nu wel erg ver met deze grap!
2. Dit zou nog wel eens consequenties kunnen hebben.
3. De kans is groot dat hier een vervolg aan wordt gegeven.
4. Het zijn net kinderen die ruziemaken…
5. Dit is echt ongelooflijk. Niet serieus te nemen.

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven