Glennis Grace boos omdat ze geen jurylid mag zijn bij The Voice: ‘Ik heb niks fout gedaan’

WhatsApp Image 2024 10 02 at 095722jpg

Terugkerend na een lange tijd van afwezigheid is The Voice of Holland weer op tv, ondanks de schandalen die het programma in moeilijkheden brachten.

Het bekende televisieprogramma heeft lange tijd stilgelegen vanwege meerdere gevallen van ongepast gedrag op de werkvloer.

Glennis Grace over verdrietige vriend Gordon: ‘Het is gewoon niet leuk’

Beroemde gezichten van de show, zoals Marco Borsato, Ali B en Jeroen Rietbergen, zagen hun reputaties instorten door de onthullingen. De toekomst van The Voice zelf werd eveneens onzeker hierdoor.

Glennis doet onthulling over deze bekende man: ‘Hij is een soort vaderlijk figuur voor me’

De beslissing of voormalig jurylid Glennis Grace terugkomt, is nog niet genomen. Haar loopbaan heeft een deuk opgelopen na haar betrokkenheid bij een incident in een Amsterdamse Jumbo. Het is de vraag of de makers haar nog een rol in de show zullen geven.

Glennis Grace over het grootste verlies na Jumbo-rel: ‘vind ik het allerergst van alles’

Onder kenners wordt verwacht dat The Voice een nieuwe start wil maken, zonder personeel dat ongewenste aandacht heeft gekregen.

Glennis Grace dankbaar voor comeback: ‘Mensen zijn weer positief’

Volgens deskundige Victor Vlam kan dit echter een uitdaging zijn. “Niemand zit natuurlijk te wachten op het feit dat zij in die jury gaat terugkeren.”

Glennis Grace dankbaar voor comeback: ‘Mensen zijn weer positief’

”Maar ja, je kunt ook bedenken dat zij daar misschien wél op zit te wachten. Dat zij zegt van: ‘Ja maar hallo, ik zat toen in de jury en ik heb niks misdaan achter de schermen.”

Glennis Grace volledig controle kwijt: ‘voelt letterlijk alsof je geen adem krijgt’

”Ik wil weer terug in die jury! Ik pik het niet als ik eruit word gezet!’ Net zoals bij de Ladies of Soul gaat ze dat misschien publiekelijk uitvechten.

Spannend moment voor Glennis Grace: Oog in oog met vijftig medewerkers van de Jumbo!

Victor denkt dat RTL beter andere juryleden kan selecteren: “Er zullen zeker andere juryleden gekozen worden die geen vlekje hebben of in verband worden gebracht met een mogelijk schandaal.

Koningin waardig gevoel voor Glennis Grace: Dit zijn haar bijzondere kleedkamerwensen!

”Ik denk dat ze eerder zullen gaan voor personen zoals Davina Michelle. Een veelbelovende jonge artiest met internationale uitstraling en een frisse blik. Een nieuwe generatie die een kans verdient.

Dit is de nieuwe vriend van zangeres Glennis Grace: ‘Hij is heel erg lief’

Glennis kijkt ernaar uit om weer plaats te nemen op de draaistoel. “Natuurlijk! Daar hoef ik niet eens over na te denken. Het programma stopte toen ik er deel van uitmaakte. Ik zou sowieso meteen weer ja zeggen.


Kijkers speculeren over Glennis’ kansen. “Zou het kunnen worden opgenomen wanneer ze uit het programma wordt verwijderd?

Glennis Grace over verdrietige vriend Gordon: ‘Het is gewoon niet leuk’

1. Opnieuw deel uitmaken van die jury staat hoog op mijn verlanglijstje! Geen sprake van dat ik eruit ga!
2. De wens van Glennis is om terug te keren in die jury! Ik accepteer het niet als ik eruit wordt gezet!
3. Glennis Grace hoopt van harte om weer te mogen jureren! Ik kan het niet verkroppen als ik eruit word gezet!
4. ‘Dit is natuurlijk geen populair besluit’
5. Glennis is enthousiast en kan niet wachten.

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven