BenB Malgosia neemt Albert niet serieus en zet hem flink voor schut

maajpg

Inmiddels is het seizoen van B&B Vol Liefde voorbij en mogen de deelnemers vrijuit praten over hun ervaringen in de show nu de geheimhoudingsplicht is opgeheven.

WhatsApp Image 2024 09 23 at 105737

Een opmerkelijke onthulling kwam van Malgosia, een van de meest besproken deelnemers: “Nu stik je in mijn H-cup,” deelde ze in alle openheid.

mgljpg

Het afgelopen seizoen kende vele opvallende deelnemers, waarbij Malgosia zeker een van de meest memorabele was.

mg6jpg

Malgosia ging naar Spanje in een poging het hart van Albert te veroveren. Hoewel hun liefde niet opbloeide, resulteerde hun avontuur toch in enkele intieme momenten.

al 1

Volgens Malgosia deelden zij en Albert zelfs meerdere malen het bed, wat bijna fataal afliep voor Albert toen ze haar boezem in zijn gezicht duwde.

mgjpg

Ondanks dat Albert zijn relatie met Joyce voortzette, koestert Malgosia nog steeds wrok. Tijdens de reünie confronteerde ze hen met haar gevoelens, waarbij ook Joyce niet ontzien werd.

al1

“Gooi je tieten er maar uit,” spottend naar haar concurrent. Malgosia blijft Albert openlijk bekritiseren sinds haar vertrek.

WhatsApp Image 2024 09 23 at 105737 1

Zij uit regelmatig haar frustraties over Albert op sociale media, terwijl Albert weinig tijd heeft om hierop te reageren vanwege zijn ingewikkelde scheiding met zijn ex-vrouw Margot.

WhatsApp Image 2024 09 23 at 105737 3

De afhandeling van hun scheiding verloopt moeizaam, waardoor Albert genoeg aan zijn hoofd heeft met deze situatie.

al2

In haar Instagram-account deelt Malgosia voortdurend memes over Albert, wat vragen oproept bij haar volgers over haar intenties.

ml7

De laatste actie van Malgosia lijkt velen te provoceren: ze plaatste een foto van Albert in bad, met een suggestieve tekst erbij. Het is onduidelijk welke gevolgen deze acties kunnen hebben.

WhatsApp Image 2024 09 09 at 081926 1

“Hey sjaakie, ik ken jou van top tot teen in je naakie”. “En ik vraag niet, pak wat wil en het brengt de sensatie. Geen relatie? Je weet het niet, maar ik ben met probatie.”

WhatsApp Image 2024 09 09 at 081926

“De vodka was te sterk. Nu ga ik weer te ver? Nu stik je in mijn H cup. Je toetje was fataal, snoept een Poolse vrouw. Nu ga ik weer de bak in.”

sj

1. Met deze dame moet je dus geen spelletjes spelen.
2. Malgosia kent geen genade en gaat nu alle grenzen over!
3. Misschien gaat dit wel ietsiepietsie te ver!
4. Malgosia is Albert nog niet vergeten en zet hem goed te kakken!
5. De kans is groot dat Albert nu zit te huilen in een hoekje…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven