Beau van Erven Dorens krijgt kritiek: ‘Hij deed me vorig jaar iets onaardigs’

bejpg

Santegoeds heeft de deur definitief gesloten voor Beau van Erven Dorens vanwege een incident vorig jaar, waarbij Beau volgens hem iets heeft gedaan wat niet door de beugel kon. “Hij heeft dat afgedaan zonder mij ook maar één keer te bellen,” aldus Santegoeds.

Het voorval vond plaats toen Beau in een gesprek met een journalist van Privé aangaf te overwegen te stoppen met televisie.

Privé publiceerde daarop een artikel, maar Beau ontkende al snel het gesprek ooit te hebben gevoerd.

Privé had echter bewijzen, waardoor Beau uiteindelijk publiekelijk zijn excuses moest aanbieden voor het betwisten van de betrouwbaarheid van het blad.

Toch blijft het incident bij Santegoeds hangen en hij maakt duidelijk dat de relatie met de presentator voorgoed is veranderd.

Tijdens een podcastaflevering werd Beau’s emotionele optreden in zijn programma Casa di Beau ter sprake gebracht.

Evert merkte op: “Ja, maar daar is Beau wel een meester in. Beau is gewoon – ik zeg niet dat het niet oprecht is – een emotionele man. Hij heeft me vorig jaar wel een streek geleverd waardoor ik denk: nou, Beau, laat maar.”

De hoofdredacteur van Privé lijkt geen verdere interesse te hebben in samenwerking of contact met de bekende talkshowhost.

Volgens hem heeft Beau hem echt verraden. “Hij deed alsof wij het verzonnen hadden, terwijl hij in het interview zei dat hij zou stoppen, naar Italië zou verhuizen en alles geregeld had. Maar later beweerde hij: ‘Ik heb met niemand van Privé gesproken.’

“Gelukkig hebben we het opgenomen en een foto als bewijs dat het interview heeft plaatsgevonden. Maar hij heeft dit afgedaan zonder mij ooit te bellen, en dat vind ik niet netjes.”

1. De samenwerking is definitief stopgezet!
2. De relatie met Beau is voorgoed veranderd…
3. Er is geen interesse meer in contact met Beau.
4. Geen contact of samenwerkingen meer met Beau voor hem.
5. Beau heeft hem naar eigen zeggen verraden.

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven