Had Helene Hendriks een relatie met deze man? ‘Soms gebeuren zulke dingen’

hel3jpg

Hélène Hendriks lijkt te genieten van haar succesvolle carrière in de sportjournalistiek en haar nieuwe liefde, wat haar een uitstraling van succes geeft.

Echter, schuilt er achter deze schijnbare perfectie een minder rooskleurig verleden, vooral wanneer het gaat over haar relatie met voormalig mentor Joep Schreuder. De vraag blijft: wat speelde er werkelijk tussen hen?

In 2004 kruisten hun paden door een hockeyongeluk waarbij Hélène Joep ontmoette, destijds een bekend gezicht bij de NOS.

Joep herkende het talent van de jonge journaliste en opende deuren voor haar bij TV&Co, waardoor ze haar carrière in de mediawereld kon laten groeien.

Desondanks blijft de vraag onbeantwoord: was hun band puur professioneel of speelde er meer tussen hen?

Volgens een anonieme bron in 2019, was Hélène strategisch in haar benadering van Joep, waarbij gezegd werd: “Ze deed alsof ze verliefd was op Joep, maar dat was puur uit opportunisme.”

Nadat Hélène succes had behaald, liet ze Joep abrupt vallen volgens bronnen. Joep zelf heeft altijd vaag gereageerd op vragen hierover.

Hij zei destijds, “Daar ga ik niets over zeggen. Dat hebben we toen zo afgesproken,” en voegde er cryptisch aan toe: “We kenden elkaar heel goed. Soms gebeuren dit soort dingen.”

Hélène ontkent ten stelligste dat er ooit sprake was van een relatie, waarbij ze aangaf: “Wij hebben geen relatie gehad. Dat is niet waar.”

Ondanks de ontkenning blijft er een zekere spanning tussen hen bestaan, aangezien ze al geruime tijd geen contact meer hebben. Ze gaf toe: “We zijn gebrouilleerd,” maar weigerde de reden achter de breuk te bespreken. Bij toevallige ontmoetingen blijft het volgens haar bij een koele begroeting.


In een recente uitzending van Bar Laat kwam de kwestie van Joep en Hélène ter sprake bij Vandaag Inside.


Johan Derksen heeft zijn ongezouten mening gegeven door Joep te bestempelen als een “zwamkont,” waarna Hélène scherp reageerde:


“Hij kan van een drol wel een gebakje maken.” De relatie tussen hen lijkt verre van innig te zijn.


Er blijft enige mysterie hangen rond wat er werkelijk is gebeurd tussen Hélène en Joep. Hoewel Hélène elke suggestie van romantiek resoluut afwijst, blijft het verleden tussen hen gehuld in raadsels.


Of de waarheid ooit aan het licht zal komen blijft onduidelijk, maar één ding is zeker: de breuk tussen hen is definitief.


auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven