BenB Els geeft eerlijk antwoord op de meest gestelde vraag van kijkers!

WhatsApp Image 2024 09 23 at 103711 2jpg

Met het einde van het seizoen van B&B Vol Liefde is de belangstelling rondom het programma alleen maar toegenomen.

Na het einde van het contract mogen de kandidaten nu meer details delen die voorheen geheim moesten blijven.

Els, een van de meest geliefde deelnemers van dit seizoen, was de oud-stewardess die haar geluk beproefde bij Robert Jan, maar helaas geen liefde vond.

Ondanks het gebrek aan liefdesgeluk heeft haar deelname aan dit zeer populaire programma haar aanzienlijke bekendheid opgeleverd.

Vóór haar deelname had Els geen social media-account, maar sinds de oprichting van haar Instagram-account ‘Who Els’ heeft ze duizenden volgers gekregen.


Ze is nu dagelijks actief op haar account en organiseert regelmatig Q&A-sessies waaraan volgers vragen kunnen stellen.


Onder kijkers van realityshows is de vraag of alles gescript is een populair onderwerp geworden. Een volger vroeg Els of de productie bepaalt wat de deelnemers moeten doen of dat alles spontaan gebeurt.


”Is alles wel spontaan of rennen ze met die camera om je heen?” Els koos ervoor om eerlijk te zijn: “Het is reality-tv. De crew maakt nog veel meer kilometers!”


Volgens haar is alles authentiek, wat in contrast staat met de bewering van oud-deelnemer Marcel. Marcel suggereerde tijdens zijn bezoek aan Mirjam dat de productie wel degelijk enige sturing gaf.


Marcel merkte op dat zijn gedrag op televisie anders overkwam dan in werkelijkheid, en hij suggereerde dat dit te maken had met de aanwijzingen van de productie.


“Ze pakken eruit wat het beste is voor de kijkcijfers,” beweerde hij. Over zijn interacties met Mirjam voegde Marcel eraan toe: “Ik stelde wel vragen, maar er werd geadviseerd dat niet te doen.”


De verschillende ervaringen van Els en Marcel bieden inzicht in hoe de productie van B&B Vol Liefde wordt gemanaged, waarbij niet iedere deelnemer dezelfde behandeling krijgt.


1. Het antwoord van Els staat lijnrecht tegenover de bewering van Marcel!
2. Els’ reactie contrasteert met Marcel’s commentaar.
3. De vraagstelling van hun volgers leidde tot een eerlijke reactie van Els.
4. Haar verklaring verschilt van wat een voormalige deelnemer beweerde!
5. Els koos zonder aarzelen voor eerlijkheid in dit debat!

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven