Malgosia zoekt hulp van een deskundige: ‘Iedereen vindt het oké!’

mgjpg

De deelneemster Malgosia van B&B Vol Liefde heeft nog steeds te maken met de nasleep van haar verschijning in het programma.

Op haar Instagram-account deelde ze recentelijk dat ze besloten heeft professionele hulp in te roepen, na de tumultueuze tijd met Albert.

In een video legt ze uit: “Om alles met Albert te kunnen verwerken, wil ik hem begrijpen zodat ik het kan afsluiten.”

Echter zorgen deze uitspraken bij sommige volgers voor vragen, vooral nu Albert een relatie heeft met Joyce.

Een Instagram-volger reageert met: “Laat het los. B&B Vol Liefde is voorbij. Je blijft reacties delen en Albert zwartmaken. Laat het gaan.”

In haar Stories reageert Malgosia fel en legt uit dat ze Instagram gebruikt als een manier om haar ervaringen te verwerken. “Dit is mijn manier van verwerken en niemand heeft hier problemen mee!” zegt ze.


Tijdens hun tijd samen, streefde Malgosia naar de genegenheid van Albert. Ze brachten een nacht met elkaar door, echter kreeg ze uiteindelijk te horen dat ze het programma moest verlaten.


Malgosia deelde opzettelijk voor de camera een detail waardoor het duidelijk werd dat ze de nacht met Albert had doorgebracht: zijn sigaretten lagen naast haar bed.


Er zijn verschillende beweringen over wat er tussen Malgosia en Albert is gebeurd. Terwijl Albert beweert dat het bij één nacht bleef, beweert Malgosia dat hij twee nachten bij haar heeft doorgebracht.


1. Malgosia verklaart waarom ze ondersteuning nodig heeft.
2. Er zijn zorgen over de toestand van Malgosia.
3. Malgosia reageert fel op enkele ontvangen reacties!
4. Malgosia accepteert geen ongewenst gedrag en geeft stevig tegengas!
5. Malgosia laat zich door niemand ontmoedigen!

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven