Relatie in ‘B&B Vol Liefde’ tussen Albert en Joyce heel ongezond: ‘Hij is gemeen, zij speelt spelletjes’

WhatsApp Image 2024 09 18 at 063154jpg

De verrassende relatie tussen Albert en Joyce uit het programma B&B Vol Liefde heeft veel kijkers verbaasd.

Hoewel ze verliefd lijken, heeft gedragsbioloog Patrick van Veen een kritische kijk op hun relatie. Hij omschrijft hun band als “problematisch van aard.”

Tijdens de reünieaflevering van het programma vertelde Albert dat hij en Joyce nog altijd samen zijn.

“Tijdens die periode waren we erg op elkaar aangewezen. Joyce was bijna constant bij mij thuis. Terwijl ik naar mijn werk ging, zat zij meestal binnen. Deze tijd heeft onze band versterkt,” vertelde Albert.

“Ik voel me echt goed bij haar. Het is ongelofelijk dat ik dit nog mag meemaken op mijn 64e. Ze is echt speciaal voor me. Het is een soort verlichting dat je iemand hebt ontmoet die heel bijzonder voor je is,” aldus Albert.

Er was al speculatie over de mogelijke relatie tussen Albert en Joyce, maar gedragsbioloog Patrick van Veen heeft bedenkingen bij deze match.

Van Veen uit zijn kritiek op de relatie in een interview met Weekend. “Albert is een hufter,” zegt hij.

,,Er zijn leuke vrouwen voorbijgekomen die bij zijn profiel passen, maar hij swipet alleen voor het plaatje. Eerst was het Malgosia, nu Joyce. Maar er spoort iets niet aan haar communicatie.”

”Albert zegt: ‘Ze is een player’, maar hij valt ook precies voor dat type. Ze speelt met hem, doet meisjesachtig en windt hem om haar vinger.”


Onderzoek toont aan dat de relatie niet goed is en er sprake is van negatieve gevoelens. “Het is waarschijnlijk dat de gevoelens van jaloezie zullen escaleren en dit zal spanning veroorzaken,” voorspelt een expert.


1. Analyse van deze relatie door deskundige gedragsbioloog.
2. Inzicht in waarom deze relatie niet gezond is volgens expert.
3. Voorspellingen over toekomstige problemen in deze relatie door een specialist.
4. Kritiek op dit beroemde koppel door een kenner.
5. Kritische beschouwing van dit koppel door een professional.

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven