Grote schrik voor Viola Holt: ‘Zie hoe ik hier lig’

WhatsApp Image 2024 09 17 at 101621 2jpg

Voormalig tv-ster Viola Holt, ooit het gezicht van de middagtelevisie, haalt de laatste tijd vooral de media door haar opvallende uitspraken dat ze nooit meer op televisie wil verschijnen.

De oud-presentatrice raakte tijdens de coronaperiode betrokken bij omstreden zaken, zoals haar samenwerking met Willem Engel van Viruswaarheid, waarin ze enkele opmerkelijke uitspraken deed.

Toch staat Viola nu om een andere reden in de schijnwerpers: ze heeft een zware val gemaakt en ligt momenteel in het ziekenhuis.

“Ze is 23 augustus gevallen en dat bleef niet zonder gevolgen. Ze brak daarbij maar liefst haar enkel, haar kuit en haar scheenbeen,” aldus Evert Santegoeds, tijdens een uitzending van Shownieuws.

”Dat zit in het gips. Ze is voorlopig geopereerd, maar moest nog wachten op een echte operatie.” Viola’s situatie is ingrijpend, vertelt Santegoeds verder.

“Ze bracht drie nachten door in het ziekenhuis en vandaag werd ze overgebracht naar een revalidatiecentrum,” deelde een zorgzame bron.

”Na wat tijd daar zal ze weer naar huis gaan. Vandaag hebben we haar even bezocht met een vrolijke bos bloemen.”

Viola, in weerwil van haar ongeluk, blijft optimistisch. “Positieve gedachten zijn essentieel,” deelde ze. “Kijk eens waar je nu bent,” voegde ze eraan toe.

“Omringd door oudere mensen in deze zorghotel realiseer ik me: ach, ik ben ook al 75. Maar eigenlijk vind ik het wel best,” glimlachte Viola.

Viola’s positiviteit is inspirerend en hartverwarmend.

“Het revalidatiecentrum waar ik verblijf is net als een heerlijk hotel. Er wordt lekker eten geserveerd, er is een vleugel beneden, diverse activiteiten georganiseerd en het belangrijkste is dat ik nu moet leren lopen.”

Tijdens het gesprek wordt ook haar band met Gordon besproken. Ze ontvangt veel steun van hem en benadrukt dat hij altijd vriendelijk is tegen haar.

“Nee, hij scheldt mij nooit uit. Als je aardig bent tegen hem, is hij dat ook tegen jou.” Viola uit haar bewondering voor Gordon, ondanks dat ze het niet altijd eens is met wat hij zegt.

“Hoewel ik niet altijd eens ben met zijn uitspraken, waardeer ik zijn oprechtheid. Hij is als een marktkoopman die zijn gevoelens vrijelijk uit, maar hij is vriendelijk en heeft een goed hart. Dat is mijn mening. Ik wil niet betrokken raken in negativiteit. Daar trek ik geen partij voor.”

Met optimisme en vastberadenheid werkt Viola nu hard aan haar herstel. Ze blijft hoopvol naar de toekomst kijken en concentreert zich volledig op haar revalidatie.

1. Deze horrorval heeft zeer grote gevolgen!
2. Viola Holt is total loss na zeer lelijke horrorval!
3. Viola heeft nog een zeer lange weg te gaan.
4. Wij wensen haar heel veel sterkte!
5. De situatie van de voormalig TV ster is ingrijpend!

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven