Veel vragen over de vrouw van Ali B: ‘Dit verbaasde mij wel’

WhatsApp Image 2023 11 30 at 164740jpg

Tijdens de zomervakantie werd Ali B gezien op een vliegveld in Duitsland, waar hij met zijn kinderen en zijn vrouw, Breghje Kommers, op weg was naar Marokko.

Bron klapt uit de school over Ali B en Breghje: Vreemd gedrag op luchthaven and in vliegtuig!

De rapper is veroordeeld tot twee jaar onvoorwaardelijke gevangenisstraf voor verkrachting en een poging tot verkrachting.

Volgens de rechtbank is Ali in 2018 een slaapkamer in Heiloo binnengegaan en heeft hij zonder toestemming een vrouw betast terwijl Ronnie Flex aanwezig was.

Hoewel de rechtbank de beschuldiging van verkrachting in 2014 in Marokko niet heeft kunnen bewijzen, was er wel genoeg bewijs voor een poging tot verkrachting.

Ondanks dat de aangiften van aanranding als geloofwaardig werden beschouwd, is hij vrijgesproken wegens gebrek aan wettelijk steunbewijs. Ali gaat in hoger beroep.

Er is speculatie geweest over de mogelijkheid dat Ali permanent naar Marokko zou vertrekken, gezien het ontbreken van een uitleveringsverdrag tussen dat land en Nederland.

Hoewel critici niet geloven dat Ali een vluchtrisico vormt vanwege zijn medewerking aan alle onderzoeken, is er wel kritiek op zijn vrouw. Jan Dijkgraaf, columnist, begrijpt niet waarom Breghje bij Ali blijft en zelfs met hem op vakantie gaat.

Er was echter iets anders dat mijn aandacht trok. Het feit dat zijn vrouw en manager Breghje ook werd gezien op de kleine Duitse luchthaven Weeze.

Bron klapt uit de school over Ali B en Breghje: Vreemd gedrag op luchthaven en in vliegtuig!

“Ik ga niet om je weg te brengen en misschien wel voor altijd afscheid van je te nemen, maar om samen met jou op vakantie te gaan.”

Bron klapt uit de school over Ali B en Breghje: Vreemd gedrag op luchthaven en in vliegtuig!

Dijkgraaf verklaarde: “Dezelfde vrouw die in een afgeluisterd telefoongesprek over jou had gezegd dat je ‘een zieke, manipulatieve, seksverslaafde pathologische leugenaar bent die hulp weigert’.”

Bron klapt uit de school over Ali B en Breghje: Vreemd gedrag op luchthaven en in vliegtuig!

“Dan vraag ik me oprecht af: hoe werkt dat in de hoofden van die vrouwen van verkrachters? Draait dan toch alles om de duiten?”


1. Hoe werkt dat in die hoofden van de vrouwen van verkrachters?
2. Het is een raadsel waarom Breghje dit doet…
3. Dit handelen van Breghje zorgt voor heel veel vragen…
4. Waarom doet ze dit, onbegrijpelijk…
5. Wanneer er geld in het spel is lijkt het allemaal geen probleem te zijn..

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven