Tamara Elbaz hoort vreemd nieuws over een aanval: ‘Het is echt niet te snappen’

teajpg

Tamara Elbaz heeft vernomen dat de verdachten die haar recentelijk hebben aangevallen, opnieuw op vrije voeten zijn gesteld.

Dit nieuws heeft haar diep geraakt. “Het is echt onbegrijpelijk,” schrijft ze emotioneel op Instagram.

Kort geleden werd Tamara overdag in Amsterdam aangevallen door twee minderjarige jongens, terwijl haar 4-jarige zoontje toekeek.

Zonder aanleiding werd ze omvergeworpen en aangevallen. De politie denkt dat het opzet was en de twee verdachten werden snel na het incident gearresteerd.

Tot haar verbazing zijn de jongens nu, slechts anderhalve week na het incident, weer op vrije voeten. “Vanochtend heb ik te horen gekregen dat de verdachten die mij hebben aangevallen niet meer vast blijven zitten,” deelt Tamara mee in haar bericht.

Uitspraak: “Het is echt onbegrijpelijk dat zij na deze bizar gewelddadige aanval nu alweer de straat op mogen, met als klap op de vuurpijl een coach mee naar huis. Misdaad loont in dit land lijkt wel.”

Tamara heeft zowel mentaal als fysiek moeite met de gevolgen van de aanval. Ze meldt dat het incident diepe sporen heeft achtergelaten en ze zich moeilijk kan voorstellen dat de daders zo snel weer op vrije voeten zijn.

Uitspraak: “Ik heb veel problemen met mijn geheugen en focus door de klappen op mijn hoofd en de situatie rondom mijn veiligheid is onveranderd,” vertelt ze.

Uitspraak: “Mijn advocaat Sebas Diekstra heeft vandaag contact met het Openbaar Ministerie om de situatie te bespreken en te bepalen hoe nu verder.”

”Het is te hopen dat er gauw een verandering plaatsvindt en dat er positiviteit zal zijn in de situatie. De huidige onzekerheid is zeer belastend.”

1. Te bizar voor woorden dat dit allemaal kan!
2. Wensen haar heel veel kracht en sterkte met dit nieuws.
3. Dit is gewoon te schandalig voor woorden!
4. Het wordt steeds gekker in ons kleine Nederland!
5. Logisch dat ze van slag is door dit bizarre nieuws!

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven