Mart Hoogkamer krijgt veel boze berichten: ‘Je liegt en bedriegt ons’

WhatsApp Image 2024 09 09 at 071222 3jpg

Er is een toename van negatieve reacties richting volkszanger Mart Hoogkamer, met name van vakantiegangers in Spanje, zoals hij onthult in een openhartige verklaring.

“Er komen veel nare reacties binnen,” begint hij zijn verhaal. Kritiek richt zich op zijn liedtekst waarin hij zingt over de altijd schijnende zon in Spanje, terwijl het op dat moment met bakken uit de hemel komt.

“Je bent bedrieglijk en oneerlijk,” aldus Mart. Hij begrijpt de onvrede, maar benadrukt dat de boodschap van zijn lied niet letterlijk moet worden opgevat.

“Het gaat niet om de locatie van de zon,” verduidelijkt hij. “Het draait juist om het genieten van mooie momenten. Dat kan in Spanje zijn, in Griekenland of gewoon in Nederland.”

Mart sluit af met een verwijzing naar zijn nieuwe nummer.De aankomende editie van “Ik Spaar Geen Centen” gaat over het koesteren van herinneringen in plaats van geld.

Video: Eerste optreden van Mart Hoogkamer na rustperiode loopt dramatisch af!

Terwijl Mart voor nieuwe uitdagingen staat in zijn muzikale loopbaan, bereidt hij zich ook voor op het vaderschap met zijn vriendin Jennifer van Ooijen, die binnenkort hun eerste kind verwachten.

Zanger Mart Hoogkamer in diepe rouw: ‘Je was als familie voor me’

Ondanks de vreugde van deze nieuwe fase, zijn er ook moeilijkheden tijdens de zwangerschap van Jennifer, die recentelijk openbaarde dat het begin ervan zwaar was.

Mart Hoogkamer en vriendin in diepe rouw: Intens tragisch bericht.

“Ik heb me echt heel slecht gevoeld, maar gelukkig voel ik me nu weer veel beter en voel ik me weer een beetje meer mezelf,” vertelde ze in een gesprek met Shownieuws.

Mart Hoogkamer deelt heftig nieuws: ‘Had ik maar naar haar geluisterd’

Zich volledig in zijn rol als aanstaande vader stortend, staat Mart Jennifer bij en ondersteunt hij haar op alle mogelijke manieren.

Collega klapt uit de school over Mart Hoogkamer: ‘een magere uitgebluste jongen’

”Er werd tijdens onze vakantie opgemerkt dat Mart altijd bezorgd om mij is. Tijdens extreem warm weer zei hij: ‘Zou jij niet even het water in gaan?’”

Mart Hoogkamer deelt heftig nieuws: ‘Had ik maar naar haar geluisterd’

”Toen ik vroeg waarom, zei hij: ‘Niet voor jou, maar voor de kleine meid, die moet wel afkoelen!’ Het is duidelijk dat hij heel beschermend is.”


1. Hij heeft laten weten dat heel veel negatieve reacties zijn ontvangen.
2. De zanger begrijpt de frustratie en heeft dit gedeeld.
3. Zijn volgers beschuldigen hem van liegen!
4. Er wordt beweerd dat hij een bedrieger en leugenaar is.
5. De zanger meldt veel negatieve berichten te hebben ontvangen.

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven