Slechte daad: Vrouw Rene van der Gijp lacht mensen uit op vliegveld!

gij 1jpg

Vrouw van René van der Gijp, Minouche van der Gijp, is onder vuur komen te liggen vanwege Instagram-posts waarin ze mensen uitlacht vanwege hun kledingkeuzes.

In plaats van haar normale berichten over vakanties en wereldgebeurtenissen, heeft ze nu mensen op het vliegveld van Ibiza gefotografeerd om ze belachelijk te maken.

Zo plaatste Minouche op Instagram foto’s van mensen waarvan zij vond dat ze “lelijk gekleed” waren. Bijvoorbeeld van een vollere vrouw in een legging:

“We maakten op het vliegveld van Ibiza foto’s van de kledingkeuzes van mensen die aankwamen en vertrokken.”

”We konden het niet bijhouden en lachten zo hard dat we moesten stoppen met foto’s maken.” Ze voegde daar zelfs aan toe: “We hebben de mooiste”

Uit respect voor anderen heb ik ervoor gekozen om twee ervan te delen.”

Dit gedrag heeft geleid tot een golf van verontwaardiging, waarbij ze anderen openlijk belachelijk maakt vanwege hun kledingkeuze en postuur.

In een van de foto’s was een andere vrouw met een maatje meer te zien, zomers gekleed zoals je vaak ziet op vakantiebestemmingen als Ibiza. Minouche plaatste de foto met de spottende opmerking: “Hop, in je bikini het vliegtuig in…”

De kritiek liet niet lang op zich wachten, waarbij veel mensen Minouche beschuldigden van bodyshaming en haar gedrag ronduit onbeschoft vonden. Maar in plaats van spijt te betuigen, reageerde ze uitdagend:

“Ik had het natuurlijk kunnen weten… 🙄 M’n inbox vol met mensen die roepen dat ik aan bodyshaming doe. Hold your horses, ladies! Het interesseert me echt nada noppes of jij een XS of een XXL hebt.”

Een uitspraak van haar was: “Zelfs als je een XL sportlegging draagt zonder shirt erboven, maakt me dat niet uit.”

“MAAR WANNEER DIE LEGGING IN JE BILNAAD KRUIPT! Body confidence is belangrijk, maar serieus, in deze situatie had je ook naakt in het apparaat kunnen stappen.”

Op deze manier lijkt Minouche zichzelf neer te zetten als een soort modepolitie, iets wat door velen niet gewaardeerd wordt.

Nadat ze dit had gezegd, sloot Minouche af met de woorden: “Geniet van je dag! Dat ga ik zeker doen,” waarmee ze liet merken dat ze niet van plan was om de kritiek ter harte te nemen.

De vraag die naar boven komt, is of er iemand in haar omgeving aanwezig is, wellicht haar echtgenoot René, die haar gedrag kan corrigeren.

Zeker is dat haar handeling veel mensen heeft geschokt en haar reputatie geen dienst heeft bewezen.

Minouche van der Gijp, de vrouw van René van der Gijp, heeft zichzelf in het middelpunt van een storm van…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven