Onverklaarbare video: Wie is deze enge persoon in de struiken?

schim 1jpg

Een vrouw die aan het hardlopen was op Hawaii schrok zich wild toen ze een vreemde verschijning opmerkte in de achtergrond van een van haar foto’s.

Ondanks verschillende speculaties, blijven mysterieuze zaken altijd onze nieuwsgierigheid prikkelen.

Dit jaar zorgde een ‘live’ foto van Kay Borleis voor kippenvel bij velen, toen er iets vreemds werd opgemerkt in de achtergrond.

Kay Borleis nam deel aan de Hawaiian Ultra Running Team’s Trail 100-Mile Endurance Run op Oahu, Hawaii, als fervent hardloopster in 2019.

Het parcours van het evenement, dat vijf keer moet worden afgelegd door de Honolulu Mauka-paden, is ongeveer 32 kilometer lang en behoorlijk uitdagend.

Tijdens haar deelname aan de race, terwijl ze gefocust naar de grond keek, legde haar vriend onbedoeld iets vreemds vast op camera.

Tijdens een uitdagend deel van het parcours, met obstakels zoals boomwortels en water, raakte Borleis voor het eerst geblesseerd aan haar voet tijdens haar hardloopcarrière.

De pijn dwong haar om voortijdig te stoppen en terug te keren naar het verblijf waar vrienden op haar wachtten.

Na de race deelde Kay de foto’s met haar vriendin en medeloper, Casse. Tijdens het bekijken van de beelden merkten ze iets vreemds op: een in vorm gehulde figuur die op de achtergrond van een van de foto’s verscheen.

“Ik kreeg er kippenvel van toen ik het zag,” schreef Borleis later in een blogpost. De foto liet

Vanachter een boom kwam een schimmige gestalte tevoorschijn en leek langs haar heen te bewegen.

Benadrukkend dat ze zich op dat specifieke deel van het parcours niemand anders kon herinneren te hebben gezien, zei Kay later:

“Tot op de dag van vandaag weten we nog steeds niet wat het was,” schreef ze in een blogpost over het schaduwachtige wezen.

Borleis kwam later een lokale legende op het spoor die mogelijk de mysterieuze verschijning kon verklaren. Ze stuitte op de Nightmarchers, een groep geesten die volgens de verhalen de eilanden van Hawaii bevolken.

Een hardloopster op het eiland Hawaii kreeg de schrik van haar leven toen ze een mysterieuze verschijning ontdekte op de…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven