Erica boos op Martien tijdens avondeten: ‘Ik probeer te eten, Martien’

WhatsApp Image 2024 08 26 at 192443 2jpeg

Een avond vol gezelligheid en een vleugje chaos bij de bekende Meilandjes.

Tijdens een diner in een restaurant wist Martien Meiland weer de aandacht op zich te vestigen, met een actie die voor vermaak en enige irritatie zorgde.

Op zijn eigen verjaardag besloot Martien zijn gebruikelijke flair te tonen door een selfie te maken tijdens het diner.

Deze keer nam hij echter een close-up selfie om te controleren op eventuele voedselresten tussen zijn tanden. Het resultaat was een komische foto waarbij hij zijn tanden op een overdreven manier liet zien.


Na het tonen van de foto aan zijn dochter Maxime, die de gebeurtenis vastlegde in een video die ze deelde op Instagram, ontving Martien snel reactie van zijn ex-vrouw, Erica, die bekend staat om haar nuchtere benadering van zaken. Ze reageerde geërgerd en zei: “Zit te eten, Martien.” Martien bood vervolgens snel zijn excuses aan met een snelle opmerking van “Oh sorry.”


De opmerking van Erica gaf een hint dat persoonlijke selfies tijdens een maaltijd misschien niet heel adequaat zijn. Terwijl de rest van de familie probeerde te genieten van het diner, leek het moment niet geschikt te zijn voor Martien’s spontane selfie-actie.


De avond bij de Meilandjes was weer typerend, vol gezelligheid en een vleugje chaos, zoals altijd. Terwijl de familie…


auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven