Erg onbeleefd: Vrouw van Rene van der Gijp lacht mensen uit op vliegveld!

WhatsApp Image 2024 08 25 at 112447 1jpg

Minouche van der Gijp, de partner van René van der Gijp, heeft voor ophef gezorgd door middel van Instagram-berichten waarin ze mensen bespot vanwege hun kledingkeuzes.

Terwijl ze meestal haar volgers meeneemt op zonnige vakanties en praat over wereldgebeurtenissen, besloot ze deze keer iets anders te doen: het fotograferen van vreemden op het vliegveld van Ibiza, enkel om hun uiterlijk te bekritiseren.

Op Instagram plaatste Minouche foto’s van mensen die zij beschreef als “slecht gekleed”. Bij een afbeelding van een vollere vrouw in een legging schreef ze:

“Op het vliegveld van Ibiza probeerden we een kleine fotosessie te houden van de kledingkeuzes van mensen die aankwamen en vertrokken.”

”We konden het tempo niet bijhouden en moesten stoppen met foto’s maken omdat we zo hard moesten lachen.”

Het volgende werd door haar toegevoegd: “We hebben ervoor gekozen om de twee mooiste te delen.”

Dit gedrag heeft geleid tot een golf van verontwaardiging, waarbij ze anderen openlijk belachelijk maakt vanwege hun kledingkeuze en postuur.

In een van de foto’s was een andere vrouw met een maatje meer te zien, zomers gekleed zoals je vaak ziet op vakantiebestemmingen als Ibiza. Minouche plaatste de foto met de spottende opmerking: “Hop, in je bikini het vliegtuig in…”

De kritiek liet niet lang op zich wachten: velen beschuldigden Minouche van bodyshaming en vonden haar gedrag ronduit onbeschoft. In plaats van spijt te betuigen, reageerde ze echter uitdagend:

“Natuurlijk had ik kunnen verwachten…🙄 Mijn inbox loopt vol met mensen die beweren dat ik aan bodyshaming doe. Houd je paarden in bedwang, dames! Het kan me echt helemaal niets schelen of jij een XS of een XXL hebt.”

Er werd door Minouche verder gegaan: “Er wordt weinig belang gehecht aan het feit dat, wanneer jij een XL draagt zonder shirt erover, het me niks kan schelen.”

”Echter, als die legging vastzit in je bilspleet! Deze zelfverzekerheid is prima, maar echt, in deze situatie had je net zo goed naakt het apparaat kunnen betreden.”

Op basis van deze uitspraken leek Minouche zichzelf te presenteren als een soort onofficiële fashion police, wat duidelijk niet door veel mensen werd gewaardeerd.

Minouche besloot haar boodschap met de woorden: “Geniet van je dag! Dat zal ik zeker doen,” waarmee ze duidelijk maakte dat ze niet van plan was om zich iets aan te trekken van eventuele kritiek.


De omstandigheden laten de vraag rijzen of er personen in haar omgeving zijn die haar gedrag kunnen beïnvloeden, wellicht haar echtgenoot René.


Er is één onweerlegbaar feit: haar handeling heeft velen verontwaardigd en heeft haar reputatie geschaad.


Minouche van der Gijp, de echtgenote van René van der Gijp, heeft zichzelf in het middelpunt van een controverse geplaatst…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven