BenB Vol Liefde: Malgosia deelt foto’s met iedereen!

WhatsApp Image 2024 08 22 at 174043jpg

Er is een opvallend verschil in benadering tussen de deelnemers van B&B Vol Liefde. Malgosia heeft ervoor gekozen om al haar foto’s en video’s op Instagram openbaar te laten staan, in tegenstelling tot de meeste anderen die ervoor kozen om hun accounts af te schermen. Deze collectie bevat een aanzienlijk aantal pikante beelden.

Malgosia is ongetwijfeld een van de meest besproken deelnemers van het huidige seizoen van B&B Vol Liefde.

Dit heeft niet alleen te maken met haar verleden, waarbij ze in drie verschillende Nederlandse gevangenissen heeft gezeten, maar ook met haar gedurfde online aanwezigheid.

Op haar Instagram-pagina zijn veel foto’s te vinden van Malgosia in lingerie, bij het zwembad en zelfs enkele video’s waarin haar achterzijde te zien is.

Tijdens de show heeft Malgosia geprobeerd het hart van Albert te veroveren. Ondanks dat ze samen de nacht hebben doorgebracht, koos Albert uiteindelijk ervoor om haar naar huis te sturen.

Overigens zorgde ze ervoor dat het niet onopgemerkt bleef wat er was voorgevallen door op camera te tonen dat Alberts sigaretten naast haar bed lagen.

Volgens Albert was het echter slechts een enkele nacht, terwijl Malgosia volhoudt dat de heer van het kasteel twee avonden bij haar in bed heeft doorgebracht.

Met haar onthullingen, zowel online als op tv, blijft Malgosia de interesse wekken van zowel de andere deelnemers als de kijkers thuis.

Waar de meeste deelnemers van B&B Vol Liefde ervoor kozen hun social media-accounts af te schermen, heeft Malgosia besloten al…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven