Het lijkt erop dat koningin Maxima en Danielle Oerlemans geen vrienden meer zijn: ‘Heftige ruzie’

WhatsApp Image 2024 08 22 at 184639jpeg

Er is weinig bekend over het persoonlijke leven van koningin Máxima, behalve dat ze een hechte band heeft met interieurontwerpster Mariska Dietz.

Mariska is getrouwd met Theo Dietz, een bekende distributeur van O’Neill en al jarenlang een goede vriend van koning Willem-Alexander.

Koning Willem Alexander krijgt flinke loonsverhoging: Niet normaal DIT bedrag!

De vriendschap tussen de dames reikt verder dan alleen Nederland; ze worden zelfs samen gezien in Griekenland.

Maxima maakt blunder tijdens islamitisch huwelijk: Deze outfit zorgt voor rode oortjes!

Mariska Dietz was al lange tijd zeer goede vrienden met Daniëlle Oerlemans voordat ze koningin Máxima leerde kennen.

Daniëlle, de vrouw van tv-producent Reinout Oerlemans, schakelde Mariska in als mentor tijdens de renovatie van hun huis in Los Angeles.

Na een ingrijpende verbouwing werd het huis, dat door de Oerlemans-familie voor 22 miljoen dollar was gekocht, uiteindelijk verkocht voor maar liefst 70 miljoen dollar.

Er wordt gesuggereerd dat Daniëlle, ondanks haar reputatie als interieurontwerpster, veel van haar ideeën heeft opgedaan bij Mariska, volgens insiders.

“Alle fijne kneepjes die Daniëlle in haar nieuwe huis toepast, heeft ze geleerd van Mariska,” aldus een bron uit de vriendenkring van Mariska zoals vermeld in tijdschrift Weekend.

Ondanks dat Mariska het als een vriendendienst beschouwde om hulp te bieden, profiteerde Daniëlle er financieel sterk van.

Deze situatie heeft binnen de vriendenkring van Mariska enige ontevredenheid veroorzaakt, hoewel Mariska hierover zelf geen publieke uitspraken doet.

Uit de kring rondom Mariska komt informatie naar buiten die duidt op spanningen, zonder dat Mariska hier zelf over spreekt. Men refereert aan situaties waarin de vriendengroep onderlinge conflicten heeft, terwijl ze voorheen hecht samen waren.

De relaties tussen het koningspaar en de Oerlemans-familie lijken beïnvloed te worden door deze ontstane conflicten.

Maxima maakt blunder tijdens islamitisch huwelijk: Deze outfit zorgt voor rode oortjes!

Koning Willem-Alexander en Máxima waren via de Dietz-familie juist in contact gekomen met Daniëlle en Reinout.

Koning Willem Alexander krijgt flinke loonsverhoging: Niet normaal DIT bedrag!

Volgens Weekend heeft Willem-Alexander zelfs bijgedragen aan de benoeming van Reinout tot ereconsul in Los Angeles, wat zijn status aanzienlijk verhoogde.

Volgens geruchten lijdt koningin Maxima aan deze bizarre aandoening!😱😲

Er lijkt echter een afkoeling te zijn in de vriendschap tussen het koningspaar en de Oerlemans-familie vanwege een interieurkwestie.

“Daniëlle volgt nog steeds het geheime Instagramaccount van onze koningin, maar het valt op dat Máxima geen likes meer achterlaat op de foto’s van Oerlemans. Iets wat ze voorheen vaak wel deed.”

Er wordt nu gekeken naar de mogelijkheid van bemiddeling in deze gespannen situatie, wellicht zelfs door de honorair consul zelf, om de relatie tussen de voormalige hartsvriendinnen te herstellen.

Hoewel weinig bekend is over het privéleven van koningin Máxima, is het geen geheim dat zij een nauwe vriendschap onderhoudt…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven