Vriend plaatst ongewenste foto van Tamara Elbaz online: ‘Heel mager met een grote buste’

WhatsApp Image 2024 08 21 at 111148 1jpg

Recentelijk deelde Farja Farvardin, met 162.000 Instagram-volgers, een niet zo flatterende foto van Tamara Elbaz, bekend van The Real Housewives of Amsterdam. Hij voorzag deze foto van een opmerkelijk bijschrift: “Een skelet met twee ballonnen.”

De foto werd gedeeld in een WhatsApp-groep waar ook Tamara Elbaz deel van uitmaakt. Farja noemde haar in het bericht ‘een skelet met twee ballonnen’, met betrekking tot haar uiterlijk.

Tamara zelf leek niet van streek te zijn door de opmerking en antwoordde met: “Voor 42 en een kind gekregen vind ik het niet slecht.”

Farja was geschrokken door de foto, vooral vanwege Tamara’s opvallende borsten. “Ik schrok gewoon even van die enorme borsten,” was zijn reactie.

Tamara liet dit niet onbeantwoord en reageerde met: “Ja, dat had ik altijd met jouw buik.”

Ook al zou je denken dat Tamara Elbaz in Nederland woonde, uit de realityserie The Real Housewives of Amsterdam bleek dat ze de afgelopen tien jaar eigenlijk in België en Spanje verbleef.

Maar sinds enkele maanden is ze weer terug in Nederland. Met veel enthousiasme deelde Tamara op Instagram: “HELLO AMSTERDAM!” en voegde eraan toe: “Eindelijk na tien jaar België en Spanje weer teruggekeerd in mijn ouwe stadje.”

Niet alleen is ze terug, maar tot haar verrassing vond ze snel een geschikte woning in Amsterdam.

“Ik heb er nog steeds geen woorden voor dat ik überhaupt hier nog een geschikte woning heb kunnen vinden,” voegde ze eraan toe.

Farja Farvardin, die op Instagram 162.000 volgers heeft, heeft onlangs een minder flatteuze foto van Tamara Elbaz, bekend uit The…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven