Temptation Island-koppeltje Annebel en Rene uit elkaar: Bericht op Instagram is opvallend!

WhatsApp Image 2024 08 20 at 093846jpg

Er is nieuws over Annebel Visscher en René Spoelstra, het bekende koppel van Temptation Island, ze hebben hun relatie beëindigd.

Opvallend is dat Annebel het nieuws deelt via een emotionele boodschap op Instagram, waarbij volgers opmerken dat haar woorden opmerkelijk veel overeenkomsten vertonen met die van een andere realityster.

“Dit bericht deel ik met jullie met heel veel pijn in mijn hart om te zeggen dat René en ik uit elkaar zijn,” zo begint Annebel haar boodschap.

”Ik had mijn toekomst heel anders voorgesteld en had verwacht dat wij altijd bij elkaar zouden blijven. We hadden alles samen en veel plannen voor de toekomst, dus deze breuk komt als een enorme klap.”

Annebel vraagt om tijd om de situatie te verwerken en verzoekt haar volgers om haar privacy te respecteren.

“Ik verzoek jullie vriendelijk om mijn privacy te respecteren. De situatie is al zwaar genoeg en ik heb het er moeilijk mee.”

“Desondanks wil ik dit met jullie delen aangezien ik altijd heel open ben geweest over onze relatie. De komende tijd zal ik me volledig focussen op mezelf, mijn doelen en het herwinnen van mijn kracht.”

“Dit zal een uitdaging zijn, gezien ik de persoon waar ik het meest van hou ben kwijtgeraakt. Maar ik moet doorgaan. Ik volg nu mijn gevoel en zal wat minder actief zijn dan normaal. Ik hoop echter snel terug te zijn. Met liefde, Annebel.”

Volgers hebben echter opgemerkt dat het statement van Annebel opvallend veel lijkt op dat van de Britse realityster Molly-Mae Hague.


Vorige week heeft Molly-Mae aangekondigd dat zij en Tommy Fury uit elkaar zijn via een vergelijkbaar bericht op Instagram.


Een volger heeft opgemerkt: “Echt origineel is Annebel niet,”, in een reactie op Juicechannel. “Molly-Mae is duidelijk een inspiratie geweest. De tekst is bijna gekopieerd, alleen het deel over hun kind is eruit gelaten.”


Of het statement van Annebel daadwerkelijk geïnspireerd is door dat van Molly-Mae, blijft vooralsnog in het ongewisse, maar het heeft absoluut de aandacht van haar volgers getrokken.


Het bekende koppel Annebel Visscher en René Spoelstra, bekend van Temptation Island, heeft hun relatie beëindigd. Annebel deelde het nieuws…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven