BenB Vol Liefde – Malgosia heel verdrietig: Vriend vertelt over de beschuldigingen!

mgjpg

Er is onthuld dat heel Nederland op de hoogte is van de vermeende gevangenisstraf van Malgosia uit het programma B&B Vol Liefde, en dit heeft haar diep geraakt.

Haar goede vriend Jacob, die ook op tv te zien was, heeft met haar gesproken en zegt dat Malgosia beweert onterecht vast te hebben gezeten.

In een interview met weekblad Story werd onlangs onthuld wat er volgens een bron in het verleden is gebeurd.

Volgens de bron heeft Malgosia tien maanden in de gevangenis doorgebracht vanwege betrokkenheid bij drugshandel.

Ze wordt beschuldigd van deelname aan een criminele organisatie die kilo’s cocaïne importeerde, wat veel media-aandacht heeft gekregen. Malgosia is er kapot van, volgens Jacob in Weekend.

“Gisteren sprak ik haar, ze is in Polen en voelt zich verdrietig. De beschuldigingen zijn verschrikkelijk voor haar. Ze vertelde me dat ze geen crimineel verleden heeft.”

Jacob gelooft dat Malgosia ten onrechte werd beschuldigd en dat ze jarenlang heeft gevochten voor haar onschuld.

Volgens haar heeft Malgosia niets met drugs te maken gehad en beweert ze dat het Poolse rechtssysteem, inclusief de rechters, erg corrupt is. Jacob zegt: “Ik geloof haar, ze zat volgens mij onterecht vast.”

Er loopt momenteel een rechtszaak tegen Malgosia in Polen, maar Jacob zegt dat ze hem daar niets over heeft verteld.

”Als er enige waarheid in zit, zou het inderdaad schandalig zijn. De dame lijkt echter niet arm; ze bezit een prachtige auto en heeft een B&B in Polen.”

”Er zijn momenten dat mensen die erg vriendelijk lijken, eigenlijk de grootste oplichters zijn. De media kan haar echter niet beschuldigen zonder concrete bewijzen.”

Er wordt beweerd dat Malgosia een zoon heeft die niet in beeld kwam tijdens B&B Vol Liefde, en die naar verluidt nog geld van haar tegoed heeft.

Volgens een recente bron heeft Malgosia duizenden euro’s geleend van haar zoon en nagelaten deze terug te betalen, volgens Story.

Er is een situatie ontstaan waarin er geen contact meer is tussen een moeder en haar zoon, waarbij de moeder ervoor heeft gekozen om de zoon te negeren alsof hij niet meer bestaat.

Deelneemster Malgosia van het programma B&B Vol Liefde is diep getroffen door de onthulling dat heel Nederland nu op de hoogte is…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven