B&B Vol Liefde-Els verklapt een beetje: Roddels gaan rond!

WhatsApp Image 2024 08 16 at 102239jpg

Bekend van de tv-show B&B Vol Liefde 2024, onthult Els dat ze geluk heeft gevonden in de liefde.

In een exclusief gesprek met RTL Boulevard deelt Els dat haar liefdesleven momenteel “heel goed” gaat.

Dit nieuws volgt kort op een emotionele aflevering waarin Els afscheid nam van Robert Jan, wat voor velen onverwacht was.

In het interview onthult Els echter dat ze zelf besloten heeft te vertrekken. ‘Ik had zelf niet verwacht dat ik weg moest.”

“Maar ik had zelf ook al wel op een gegeven moment, de dag ervoor zoiets van…Ik ga eens even goed nadenken,” vertelt ze.

Els deelt haar gevoelens over de situatie waarin ze zich bevond met andere vrouwen. Ze benoemt dat het lastig voor haar was om hiermee om te gaan: ”Want ik merkte dat ik er… Nou ik vond het moeilijk.”

”Dat heb ik ook aangegeven. En dat is ook heel raar om daar met andere dames te zitten voor iemand we allemaal leuk vinden. En ik denk: dan ga ik op het hoogtepunt weg. Dat had ik mijzelf al voorgenomen.”

Ondanks Els’ intentie om te blijven, nam Robert Jan het besluit voor haar. Ze denkt dat Robert Jan mogelijk gevoelens voor haar had.

”Waarom hij mij heeft weggestuurd? Zoals hij het zelf zo mooi zei: zelfbescherming. Maar goed, er kwamen nog meerdere dames. En hij wist, of weet, wie er nog meer zouden komen.”


Er zijn signalen geweest dat Els’ leven een wending zou nemen, maar ze heeft niet onthuld wat dat precies inhoudt.


In een interview met RTL Boulevard kon Els haar glimlach niet onderdrukken toen haar liefdesleven ter sprake kwam, en ze antwoordde bondig: “Heel goed.”


Dit kan suggereren dat Els mogelijk een nieuwe liefde heeft gevonden. Zou het Robert Jan toch zijn? Wat is jouw mening hierover? Deel het in de reacties!


Els, bekend van het populaire televisieprogramma B&B Vol Liefde 2024, heeft het geluk in de liefde gevonden. In een exclusief interview…

auteur avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven